GoudenFriezen

Je zoekt iemand met kennis van zaken, ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel en de juiste mentaliteit. Wij bieden 'onze' GoudenFriezen.

Mensen van 50+ die laten zien wat ze kunnen én graag nog even verder willen. Mensen met een plus achter hun naam. Meestal goed geschoold en een genuanceerde kijk op carrière maken. Loyaal en gemotiveerd.

Een onterecht ondergewaardeerde doelgroep. Maar onderzoek (TNO arbeid) heeft het tegendeel bewezen. 50plussers zijn minder ziek, hebben meestal slimme werkstrategieën en zijn ook vaak sociaal verbindend.

Het inschakelen van GoudenFriezen biedt nog een paar mooie voordelen. Bijvoorbeeld aantrekkelijke regelingen vanuit de overheid (zoals loondoorbetaling bij ziekte). En wij ondersteunen onze GoudenFriezen desgewenst met een speedtraining 'on the job'!

Profitereer van bewezen expertise, inzet en motivatie! Maak kennis met de GoudenFriezen van Jobz-on!

Allround medewerker

Ben jij op zoek naar een functie waar je veel in de buitenlucht aan het werk bent? Maar ook wel eens binnen? Lees verder!

Productiemedewerker RVS

Het maken van de mooiste RVS producten voor de interieurbouw en projectinrichtingen, daar hebben wij jou bij nodig! Als Productiemedewerker RVS bij dit fijne en toegankelijke bedrijf streef jij samen met het team naar de beste kwaliteit. Een leuke fulltime baan met zicht op een vast contract!

Transportplanner

Krijg jij energie van snel schakelen en ben je liefst met tien verschillende dingen tegelijkertijd bezig? Ben je daarnaast stressbestendig en flexibel ingesteld? Dan is dit een functie voor jou!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair bij dit vooruitstrevende bedrijf met oog voor kwaliteit. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent, bij een werkgever met een fijne en gezellig werksfeer. 

Allround fietsenspecialist

Ben jij gek op alles wat met fietsen te maken heeft en wil je hier graag je werk van maken? Lees dan snel verder!

Technisch commercieel medewerker buitendienst

Ben jij een echte teamplayer? Houd je ervan om veel klantcontact te hebben en ben op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden? Heb je daarnaast affiniteit met techniek? Dan is dit een functie voor jou!

Allround Montagemedewerker bij Vriesia

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten ze bij Vriesia Glas. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor hen een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als Montagemedewerker draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact. Ervaring niet nodig! Met het inwerktraject leren zij je alle kneepjes van het vak!

Engineer Jachtbouw

De complexe onderdelen van het basisontwerp verduidelijk jij als Engineer in technische tekeningen voor de productie. Een belangrijk onderdeel bij het realiseren van de mooiste jachten. Een uitdagende en veelzijdige baan bij een internationaal opererend bedrijf!

Medewerker debiteurenbeheer

Voor het debiteurenbeheer daar draai jij je hand niet voor om! Samen met de vijfkoppige afdeling administratie ben jij verantwoordelijk voor het op rolletjes laten lopen van de administratie van deze internationaal georiënteerde organisatie. Een afwisselende en uitdagende baan waar je direct aan de slag kan!

Commerciële vestigingsmanager met verkooptalent

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om een nieuwe vestiging op te zetten met bijbehorende verantwoordelijkheden zoals leidinggeven en commerciële verkoop? Dan is dit een functie voor jou!

Medewerker assemblage pompen

Met spoed en ter uitbreiding van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker pompen. e!

Werkvoorbereider Sanitair

De uitvoer van de verschillende projecten met de juiste en passende materialen daar ben jij verantwoordelijk voor als Werkvoorbereider Sanitair. Jij denkt met de klant mee en zorgt hiermee voor volledige tevredenheid. 

Productiemedewerker Wasserij (2 ploegen)

Voor onze klant Yme Kuiper zoeken wij een productiemedewerker. Schoonmaken, controleren, schoonhouden van de werkomgeving, productielijn aanvoeren is jouw dagtaak!

Medewerker beheer vastgoed

Van bezichtigingen tot aansluiting van het gas, water en licht en van promotie van het onroerend goed tot de huurovereenkomsten, jij regelt het allemaal als medewerker beheer vastgoed. Een veelzijdige functie voor drie dagen per week. 

Parttime Sportinstructeur

Voor onze opdrachtgever, een sportschool in Sneek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste sportinstructeur. Ben jij graag sportief bezig, weet jij mensen te motiveren en vind je het heerlijk om samen met anderen in beweging te zijn? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Software Specialist

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij veel vrijheid hebt om jouw functie vorm te geven? Een uitdaging waarbij je software implementeert, maar ook het aanspreekpunt bent voor je collega's. Dan is dit een functie voor jou!

Front Office Medewerker

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en maak jij graag mensen bij door ze adviseren en informeren? Ben je op zoek naar een leuke baan met veel afwisseling? Dan is de functie van Front Office medewerker echt wat voor jou! Een parttime functie met flexibele werktijden.

Keukenmedewerker Pizzeria

De lekkerste pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten gemaakt van verse streekproducten en heerlijke Italiaanse producten, die maak jij als Keukenmedewerker Pizzeria! Een baan voor ongeveer 20 uur per week bij een gezellig en toegankelijk bedrijf in de omgeving van Sneek. 

Laskanter tijdelijke opdracht

Op zoek naar een tijdelijke klus in de techniek? Heb je twee rechterhanden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan is dit een opdracht voor jou!

Medewerker huishouding parttime

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan? Wil jij werken in een mooi, nieuw hotel? En ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je snel aan de slag kan? Dan is dit een functie voor jou! Een parttime baan voor langere tijd!

Magazijnbeheerder

De afgifte, ontvangst en het beheer van het gehele magazijn, daar ben jij verantwoordelijk voor als Magazijnbeheerder. Een afwisselende en zelfstandige baan met veel mogelijkheden en kans op een vast contract!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Scheepstimmerman/ meubelmaker

Ben jij graag met je handen bezig? Heb je ervaring als meubelmaker of timmerman en ben je gek op boten en watersport? Wil je jouw passie combineren met je werk? Ga dan aan de slag als timmerman in de scheepsbouw!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Tijdelijke sloop klus!

Ben jij fysiek in orde en in ieder geval voor  2 a 3 weken beschikbaar en wellicht voor langer? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Netwerk-/Systeembeheerder

Ben jij probleemoplossend en help je mensen graag? Ben je net of bijna klaar met je opleiding? En wil je werken in een organisatie met veel vrijheid en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Allround Scheepsmonteur

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als Allround Scheepsmonteur voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Bouwkundig tekenaar

Van scholen tot kantoren en van woonhuizen tot ontmoetingsruimtes, de mooiste projecten breng jij tot leven met jouw bouwtechnische tekeningen! Een afwisselende functie waar je werkt aan de mooiste projecten bij een vooruitstrevend bedrijf die de nieuwste tools zoals VR-bril en 3D printer inzet om een compleet mogelijk beeld te geven aan de uiteenlopende opdrachtgevers.  

Accountmanager

Ben je (startend) ondernemer, zelfstandige of gewoon op zoek naar een leuke commerciële uitdaging? Een goed betaalde functie waar jij jezelf kan ontwikkelen, jouw netwerk uit kan breiden en onderdeel wordt van een succesvolle organisatie? Dan is dit een vacature voor jou!

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Allround onderhoudsmedewerker watersport

Het repareren, poetsen en schoonmaken van boten, daar draai jij je hand niet voor om als allround onderhoudsmedewerker. Een gevarieerde functie waarbij je veel actief bezig bent.

Expeditiemedewerker

Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en wil je snel aan de slag? Wij zoeken in de omgeving van Sneek een Expeditiemedewerker. 

Transportplanner Expeditie

Het goed laten verlopen van de transportplanning zodat de chauffeurs hun werk altijd goed kunnen uitvoeren, daar zorg jij voor als Transportplanner! Met jouw commerciële instelling, communicatieve vaardigheden en nuchter insteek ben je een echte toevoeging voor het team. Een afwisselende baan bij een prettige werkgever met informele en dynamische werksfeer. 

Monteur Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Heb je ervaring met het elektrisch aansluiten en bouwen van boten? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen? Lees dan snel verder!

Assistent Accountant

Het aanspreekpunt van verschillende klanten dat ben jij als Assistent Accountant bij dit betrokken bedrijf met praktische aanpak. Een leuke en zelfstandige functie waar administratieve werkzaamheden en klantcontact elkaar afwisselen. 

Scheepstimmerman / montagemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als scheepstimmerman? Lees verder voor meer informatie! 

Allround medewerker sloepen

Ben je handig of heb je ervaring in de autotechniek/elektrotechniek, montage of onderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Technisch medewerker jachtbouw

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als Technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

RVS Lasser

Prachtige innovatieve technische oplossingen, daar draag jij aan bij als RVS Lasser! Je kan per direct aan de slag bij een prachtig bedrijf met jarenlang ervaring en vakmanschap.

Productiemedewerker Metaal

Wil je snel aan de slag? Heb je ervaring met het werken met een bovenloopkraan? En werk je graag in een fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers? Lees dan snel verder!