GoudenFriezen

Je zoekt iemand met kennis van zaken, ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel en de juiste mentaliteit. Wij bieden 'onze' GoudenFriezen.

Mensen van 50+ die laten zien wat ze kunnen én graag nog even verder willen. Mensen met een plus achter hun naam. Meestal goed geschoold en een genuanceerde kijk op carrière maken. Loyaal en gemotiveerd.

Een onterecht ondergewaardeerde doelgroep. Maar onderzoek (TNO arbeid) heeft het tegendeel bewezen. 50plussers zijn minder ziek, hebben meestal slimme werkstrategieën en zijn ook vaak sociaal verbindend.

Het inschakelen van GoudenFriezen biedt nog een paar mooie voordelen. Bijvoorbeeld aantrekkelijke regelingen vanuit de overheid (zoals loondoorbetaling bij ziekte). En wij ondersteunen onze GoudenFriezen desgewenst met een speedtraining 'on the job'!

Profitereer van bewezen expertise, inzet en motivatie! Maak kennis met de GoudenFriezen van Jobz-on!

Bouwkundig tekenaar

Van scholen tot kantoren en van woonhuizen tot ontmoetingsruimtes, de mooiste projecten breng jij tot leven met jouw bouwtechnische tekeningen! Een afwisselende functie waar je werkt aan de mooiste projecten bij een vooruitstrevend bedrijf die de nieuwste tools zoals VR-bril en 3D printer inzet om een compleet mogelijk beeld te geven aan de uiteenlopende opdrachtgevers.  

Keukenmedewerker Pizzeria

De lekkerste pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten gemaakt van verse streekproducten en heerlijke Italiaanse producten, die maak jij als Keukenmedewerker Pizzeria! Een baan voor ongeveer 20 uur per week bij een gezellig en toegankelijk bedrijf in de omgeving van Sneek. 

Parttime Sportinstructeur

Voor onze opdrachtgever, een sportschool in Sneek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste sportinstructeur. Ben jij graag sportief bezig, weet jij mensen te motiveren en vind je het heerlijk om samen met anderen in beweging te zijn? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Transportplanner

Krijg jij energie van snel schakelen en ben je liefst met tien verschillende dingen tegelijkertijd bezig? Ben je daarnaast stressbestendig en flexibel ingesteld? Dan is dit een functie voor jou!

Werken bij Yme Kuiper: Container losser

Wil jij graag wat bijverdienen? Kom helpen om de containers te lossen bij Yme Kuiper. Samen met een willekeurige partner of wellicht je beste vriend! Hoe leuk is het om samen wat bij te verdienen? Je gaat aan de slag als oproepkracht.

Engineer Jachtbouw

De complexe onderdelen van het basisontwerp verduidelijk jij als Engineer in technische tekeningen voor de productie. Een belangrijk onderdeel bij het realiseren van de mooiste jachten. Een uitdagende en veelzijdige baan bij een internationaal opererend bedrijf!

Crossdockmedewerker / Magazijnmedewerker fulltime | langere tijd

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan vol met mogelijkheden met kans op een vast contract? Werk je graag in een gezellig team en ben je op zoek naar een fijne en stabiele werkplek? Lees dan snel verder!

Scheepstimmerman / montagemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als scheepstimmerman? Lees verder voor meer informatie! 

Technisch medewerker jachtbouw

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als Technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Expeditiemedewerker

Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en wil je snel aan de slag? Wij zoeken in de omgeving van Sneek een Expeditiemedewerker. 

Medewerker Binnendienst (export)

Het aanspreekpunt voor de distributeurs en eindgebruikers dat ben jij als Medewerker Binnendienst. Je bent een belangrijke schakel tussen de organisatie en haar klanten. Een zelfstandige en afwisselende baan met zicht op een vast contract!

Allround Montagemedewerker bij Vriesia

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten ze bij Vriesia Glas. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor hen een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als Montagemedewerker draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact. Ervaring niet nodig! Met het inwerktraject leren zij je alle kneepjes van het vak!

Operator/ Machinebediende metaal

Onze opdrachtgever maakt door veel aandacht en ambacht de mooiste producten. Samen met het team gaat deze gedreven organisatie geen uitdaging uit de weg. Als Operator metaal krijg jij de kans om hier aan bij te dragen en mee te groeien met dit mooie bedrijf!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Medewerker huishouding parttime

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan? Wil jij werken in een mooi, nieuw hotel? En ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je snel aan de slag kan? Dan is dit een functie voor jou! Een parttime baan voor langere tijd!

Software Specialist

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij veel vrijheid hebt om jouw functie vorm te geven? Een uitdaging waarbij je software implementeert, maar ook het aanspreekpunt bent voor je collega's. Dan is dit een functie voor jou!

Technisch commercieel medewerker buitendienst

Ben jij een echte teamplayer? Houd je ervan om veel klantcontact te hebben en ben op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden? Heb je daarnaast affiniteit met techniek? Dan is dit een functie voor jou!

Productiemedewerker Metaal

Wil je snel aan de slag? Heb je ervaring met het werken met een bovenloopkraan? En werk je graag in een fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers? Lees dan snel verder!

Metaalbewerker

Houd je ervan om met je handen te werken en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zichzelf graag ontwikkelt op het gebied van metaal. Er is geen speciale opleiding vereist, motivatie en de wil om te leren is het allerbelangrijkste! 

Productiemedewerker Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Heb je ervaring met het elektrisch aansluiten en bouwen van boten? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen? Lees dan snel verder!

CNC-frezer

Heb je affiniteit met metaal? Ben je nauwkeurig en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Medewerker huishouding hotel in Spier

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan? Wil jij werken in een mooi, nieuw hotel? En ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je snel aan de slag kan? Dan is dit een functie voor jou!

HR Manager

Als HR Manager ben jij van strategisch belang voor de organisatie. Jij zorgt voor de HR strategie en de uitvoering hiervan. Een uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid bij een prachtig bedrijf.

Accountmanager

Ben je (startend) ondernemer, zelfstandige of gewoon op zoek naar een leuke commerciĆ«le uitdaging? Een goed betaalde functie waar jij jezelf kan ontwikkelen, jouw netwerk uit kan breiden en onderdeel wordt van een succesvolle organisatie? Dan is dit een vacature voor jou!

Chauffeur binnenland

Als chauffeur zie je meteen het resultaat van jouw werk, namelijk: blije klanten! Een afwisselende functie bij een succesvol bedrijf dat betrokken is bij haar medewerkers. Met de mogelijkheid om minder dagen te werken. 


Medewerker zagerij metaal

Heb jij technisch inzicht, enige ervaring in de metaal en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou! Een leuke uitdaging bij een succesvol bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Logistiek medewerker parttime

Ben je op zoek naar een parttime baan die je goed kan combineren met bijvoorbeeld kinderen of een studie? Of misschien ben je bijna met pensioen, maar is stil zitten niks voor jou? Dan is dit de baan voor jou!

Allround Scheepsmonteur

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als Allround Scheepsmonteur voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Werken bij Yme Kuiper: Productiemedewerker oproep

Wil jij werken bij een grote spelers in de foodindustrie? Werken met de nieuwste technologieĆ«n in een bedrijf met een gezellige, informele werksfeer? Ga aan de slag als Productiemedewerker bij Yme Kuiper! 

RVS Lasser

Prachtige innovatieve technische oplossingen, daar draag jij aan bij als RVS Lasser! Je kan per direct aan de slag bij een prachtig bedrijf met jarenlang ervaring en vakmanschap.

Montage medewerker watersport

De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en als Montage medewerker draag jij hier aan bij! Een veelzijdige een afwisselende functie waar je samen met het team de mooiste sloepen maakt. 

Productiemedewerker RVS

Het maken van de mooiste RVS producten voor de interieurbouw en projectinrichtingen, daar hebben wij jou bij nodig! Als Productiemedewerker RVS bij dit fijne en toegankelijke bedrijf streef jij samen met het team naar de beste kwaliteit. Een leuke fulltime baan met zicht op een vast contract!

Junior verkoopmedewerker met ambitie

Ben jij gek buitensport en zou je jouw kennis en enthousiasme graag delen met anderen? Maak dan van je passie je werk en ga aan de slag als verkoopmedewerker in deze sector!

Scheepstimmerman/ meubelmaker

Ben jij graag met je handen bezig? Heb je ervaring als meubelmaker of timmerman en ben je gek op boten en watersport? Wil je jouw passie combineren met je werk? Ga dan aan de slag als timmerman in de scheepsbouw!

Assistent Havenmeester

Ben jij handig? Gek op water, boten en alles wat er mee te maken heeft? En vind je het heerlijk om in de de buitenlucht te werken? Dan is dit een functie voor jou! 

Projectleider/ Werkvoorbereider bouw

Heb jij bouwkundig inzicht? Vind je het leuk om calculaties en offertes te maken? En zoek je een baan waar je zowel bouwkundig als cijfermatig te werk gaat? Dan is de functie van Projectleider/ Werkvoorbereider bij Vriesia Glas echt een functie voor jou!

Financieel medewerker

Ben jij zorgvuldig, accuraat en in het bezit van een mbo niveau 4 opleiding richting administratie? Wil je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf, in een dynamische, uitdagende werkomgeving? Dan is dit een functie voor jou!