Referenties Opdrachtgevers

Vanquish Yachts BV

Annet de Haan - Office/ HR Manager

Leg in maximaal 4 woorden uit wat het bedrijf doet:  Jachtbouwer

1. Hoe ben je in contact gekomen met Jobz-on en waar heeft Jobz-on jou bij geholpen (of helpt ze jou nu mee)?  Wij kenden Jobz On al goed en ze hebben ons geholpen met het opstarten van ons personeelsbestand tijdens onze explosieve groei en nog steeds weten we elkaar goed te vinden.

2. Wat vind jij onderscheidend aan Jobz-on? (bijvoorbeeld ten opzichte van andere uitzendbureaus)  Het goede persoonlijke contact, korte lijntjes en altijd bereikbaar.

3. Waar zou jij ons voor aanbevelen?  Zie vraag 2

4. Hoe ervaar je de samenwerking met Jobz-on? Heb je nog tips om dit te verbeteren?  De samenwerking is heel goed; wij hebben vooral contact met Helle en dat ervaren we als zeer positief.

5. Heb je verder nog iets dat je wil delen?  Heel veel succes in jullie nieuwe pand; nog beter bereikbaar!

Aquatec Industries B.V.

Klaas Schiphof - Directeur

Leg in maximaal 4 woorden uit wat het bedrijf doet: Producent van de botenmerken Antaris, Makma en Maril.

1. Hoe ben je in contact gekomen met Jobz-on en waar heeft Jobz-on jou bij geholpen (of helpt ze jou nu mee)? De eerste contacten met Helle en Janet dateren van het moment dat ze voor zichzelf zijn begonnen. Jobz-on is onze partner bij het zoeken naar geschikte (tijdelijke) medewerkers.

2. Wat vind jij onderscheidend aan Jobz-on? (Bijvoorbeeld ten opzichte van andere uitzendbureaus) Voor mij persoonlijk is dit het persoonlijke contact.

3. Waar zou jij ons voor aanbevelen? Ik zou Jobz-on aanbevelen voor het zoeken naar geschikte nieuwe medewerkers die toegevoegde waarde bieden aan ons bedrijf.

4. Hoe ervaar je de samenwerking met Jobz-on? Heb je nog tips om dit te verbeteren? Mijn jarenlange ervaring met Jobz-on is prima en naar volle tevredenheid.

5. Heb je verder nog iets dat je wil delen? Ik vind het mooi om te zien hoe Jobz-on steeds weer een nieuwe stap voorwaarts weet te zetten. Zowel in dienstverlening alsook in de uitstraling als bedrijf.

Kwant Controls B.V

Willy Tamminga-Ros - Manager HR/Operations

Leg in maximaal 4 woorden uit wat het bedrijf doet: Control units en systemen voor schepen

1. Hoe ben je in contact gekomen met Jobz-on en waar heeft Jobz-on jou bij geholpen (of helpt ze jou nu mee)? Wij doen al heel lang zaken met Jobz-On, eerst voornamelijk voor het invullen van (tijdelijke) functies in Productie. Jobz-On heeft in samenwerking met ons de “werkenbij” site opgesteld en ze doen nu ook de werving en selectie van andere functies binnen Kwant Controls.  

2. Wat vind jij onderscheidend aan Jobz-on? (bijvoorbeeld ten opzichte van andere uitzendbureaus) Het persoonlijk contact en het feit dat ze precies weten welke personen bij ons passen vind ik onderscheidend aan Jobz-on. Ze vragen door om erachter te komen wat voor persoon we precies zoeken.

3. Waar zou jij ons voor aanbevelen?  Voor het invullen van tijdelijke functies, maar ook voor werving & selectie en het meedenken op het gebied van HR. Jobz-on heeft ervaring op meerdere gebieden en ze willen je altijd graag helpen.

4. Hoe ervaar je de samenwerking met Jobz-on? Heb je nog tips om dit te verbeteren? Samenwerking is goed, er wordt goed meegedacht, doorgevraagd en ze hebben veel ervaring wat hier positief aan bijdraagt.

5. Heb je verder nog iets dat je wil delen?  --

KBC Scharnegoutum

Ester Otte - Manager Planning, Logistiek en Service

Leg in maximaal 4 woorden uit wat het bedrijf doet: Verkoop en plaatsen van keukens en badkamers

1. Hoe ben je in contact gekomen met Jobz-on en waar heeft Jobz-on jou bij geholpen (of helpt ze jou nu mee)? Helle heeft in het verleden een keuken bij ons gekocht en Jobz on had al contact met de vrouw van ons commercieel directeur Hans Veenstra.  

2. Wat vind jij onderscheidend aan Jobz-on? (Bijvoorbeeld ten opzichte van andere uitzendbureaus) Persoonlijk contact, kleine organisatie, korte lijnen

3. Waar zou jij ons voor aanbevelen? Zeker voor de MKB-bedrijven in omgeving Zuidwest

4. Hoe ervaar je de samenwerking met Jobz-on? Heb je nog tips om dit te verbeteren? Goed, ze verdiepen zich in onze organisatie en de identiteit daarvan, waardoor je tot een goede match komt. Jobz on is voor ons een verlengstuk van onze organisatie

5. Heb je verder nog iets dat je wil delen? --