Jij zoekt. Wij vinden.

Werkgevers

Jobz-on. Zoek niet verder.

Jij zoekt mensen. Tijdelijke krachten, een vaste kracht, uitzendmedewerkers, of zzp'ers.

Jobz-on zorgt ervoor. Met een compact, gemotiveerd, vertrouwd team. Steunend op ons netwerk en onze flexibele mensgerichte, informele benadering. Met energie, ambitie en humor.

Jobz-on is arbeidspartner van veel bedrijven en organisaties voor alles wat met werk te maken heeft: Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, zzp-dienstverlening en WerkenBij-concept.

 

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als junior monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Geen werkervaring? Geen probleem! Ons enthousiaste en toegankelijke team heeft voldoende kennis en ervaring om jou alles te leren wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot topmonteur! Ook deel uitmaken van onze enthousiaste 'KBC-familie'? Lees dan verder!

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan vind je hem hier!

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Productiemedewerker agrarisch

Met jouw enthousiasme voor de agrarische sector ben jij helemaal op je plek als productiemedewerker bij deze leverancier van kwalitatief hoogwaardige agrarische producten! Een afwisselende baan met zicht op een vast dienstverband. 

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Jachtschilder

Geen ervaring als jachtschilder, maar wel ervaring met het schildersvak? Heb door het mindere weer tijdelijk even geen werk? Dan hebben wij de oplossing voor je! Wij zijn op zoek naar een jachtschilder voor de duur van 3 maanden. Lees verder voor meer informatie. 

Technisch medewerker binnendienst/werkvoorbereider

Heb jij ervaring in de technische sector als bijvoorbeeld binnendienst medewerker of werkvoorbereider? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière waar jouw inzet en inzichten echt van toegevoegde waarde zijn? Dan is dit een mooie kans!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Wij zijn op zoek naar een tweede bedrijfswagenmonteur! Geen werkervaring? Geen probleem! Een mbo diploma Bedrijfsautotechnicus is voldoende.

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in een gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Monteur deurtechniek

Heb jij twee rechterhanden? Werk je graag in een gezellig team en wil je onderdeel worden van een groeiende organisatie? Wij zijn op zoek naar een monteur deurtechniek! Een afwisselende functie met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. 

Sales coördinator

Als binnendienst medewerker/sales coördinator speel jij in op de marktkansen. Met jouw analytische en commerciële inzicht ben jij van grote waarde voor dit internationale productiebedrijf!

Teamleider afdeling Repair

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Werk je graag samen in een gemotiveerd team en wil je onderdeel worden van een internationale organisatie? Dan is dit een functie voor jou! Zebra Technologies groeit en door deze groei zijn zij op zoek naar een teamleider voor de afdeling Repair!

service monteur tractiebatterijen

Toe aan een nieuwe stap in de techniek? Ga aan de slag als servicemonteur. Geen ervaring? Geen probleem! Bij deze functie krijg je een intern inwerktraject en opleiding tot servicemonteur. 

Timmerman/bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex, jij zorgt ervoor als timmerman! Een afwisselende baan waarbij, na een inwerkperiode, een vast contract zeker behoort tot de mogelijkheden.

Junior technisch medewerker binnendienst

Ben jij afgestudeerd aan de opleiding bouwkunde of heb jij een afgeronde MBO 4 opleiding en een passie voor techniek? Ben je op zoek naar een mooie stap in je carrière waar jij jouw technische kennis kunt toe passen in de praktijk? Dan is dit een mooie kans!

Monteur/chef werkplaats

Met jouw technische kennis, liefde voor logistiek en twee rechterhanden zorg jij ervoor dat alle voertuigen in de werkplaats goed onderhouden worden. Een afwisselende en uitdagende functie vol met doorgroeimogelijkheden!