Jij zoekt. Wij vinden.

Werkgevers

Jobz-on. Zoek niet verder.

Jij zoekt mensen. Tijdelijke krachten, een vaste kracht, uitzendmedewerkers, of zzp'ers.

Jobz-on zorgt ervoor. Met een compact, gemotiveerd, vertrouwd team. Steunend op ons netwerk en onze flexibele mensgerichte, informele benadering. Met energie, ambitie en humor.

Jobz-on is arbeidspartner van veel bedrijven en organisaties voor alles wat met werk te maken heeft: Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, zzp-dienstverlening en WerkenBij-concept.

 

Allround medewerker sloepen

Ben je handig of heb je ervaring in de autotechniek/elektrotechniek, montage of onderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Allround medewerker

Ben jij op zoek naar een functie waar je veel in de buitenlucht aan het werk bent? Maar ook wel eens binnen? Lees verder!

Allround Montagemedewerker bij Vriesia

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten ze bij Vriesia Glas. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als Montagemedewerker in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Commerciële vestigingsmanager met verkooptalent

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om een nieuwe vestiging op te zetten met bijbehorende verantwoordelijkheden zoals leidinggeven en commerciële verkoop? Dan is dit een functie voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst

Zorgen dat de verkoop van de verschillende verfproducten soepel verloopt, daar zorg jij voor als commercieel medewerker binnendienst. Een afwisselende functie vol met mogelijkheden bij een kleine, jonge en snelgroeiende organisatie!

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Marketing & Communicatie medewerker

De mooiste branding- en wervingscampanges daar zorg jij voor als marketing & communicatie medewerker bij dit internationaal georiënteerde bedrijf! De ene dag sta je samen met je collega's op een beurs in Amsterdam, de andere dag ben je aan het werk op het kantoor in Lelystad of coördineer je een productie team om een video te schieten voor een campagne. Een afwisselende baan voor 32 tot 40 uur per week!

Monteur deuren/ kozijnen

Afwisselend en uitdagend, dat is deze functie als monteur deuren/ kozijnen bij dit snelgroeiende bedrijf in de bouw! Heb jij twee rechterhanden, houd je van aanpakken en veel plezier in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Parttime Sportinstructeur

Voor onze opdrachtgever, een sportschool in Sneek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste sportinstructeur. Ben jij graag sportief bezig, weet jij mensen te motiveren en vind je het heerlijk om samen met anderen in beweging te zijn? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Expeditiemedewerker

Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en wil je snel aan de slag? Wij zoeken in de omgeving van Sneek een Expeditiemedewerker. 

Keukenmedewerker Pizzeria

De lekkerste pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten gemaakt van verse streekproducten en heerlijke Italiaanse producten, die maak jij als Keukenmedewerker Pizzeria! Een baan voor ongeveer 20 uur per week bij een gezellig en toegankelijk bedrijf in de omgeving van Sneek. 

Productiemedewerker Metaal

Wil je snel aan de slag? Heb je ervaring met het werken met een bovenloopkraan? En werk je graag in een fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers? Lees dan snel verder!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Werkvoorbereider Sanitair

De uitvoer van de verschillende projecten met de juiste en passende materialen daar ben jij verantwoordelijk voor als Werkvoorbereider Sanitair. Jij denkt met de klant mee en zorgt hiermee voor volledige tevredenheid. 

Monteur Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Heb je ervaring met het elektrisch aansluiten en bouwen van boten? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen? Lees dan snel verder!

Scheepstimmerman/ meubelmaker

Ben jij graag met je handen bezig? Heb je ervaring als meubelmaker of timmerman en ben je gek op boten en watersport? Wil je jouw passie combineren met je werk? Ga dan aan de slag als timmerman in de scheepsbouw!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Productiemedewerker RVS

Het maken van de mooiste RVS producten voor de interieurbouw en projectinrichtingen, daar hebben wij jou bij nodig! Als Productiemedewerker RVS bij dit fijne en toegankelijke bedrijf streef jij samen met het team naar de beste kwaliteit. Een leuke fulltime baan met zicht op een vast contract!

Assistent Accountant

Het aanspreekpunt van verschillende klanten dat ben jij als Assistent Accountant bij dit betrokken bedrijf met praktische aanpak. Een leuke en zelfstandige functie waar administratieve werkzaamheden en klantcontact elkaar afwisselen. 

Allround onderhoudsmedewerker watersport

Het repareren, poetsen en schoonmaken van boten, daar draai jij je hand niet voor om als allround onderhoudsmedewerker. Een gevarieerde functie waarbij je veel actief bezig bent.

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Accountmanager

Ben je (startend) ondernemer, zelfstandige of gewoon op zoek naar een leuke commerciële uitdaging? Een goed betaalde functie waar jij jezelf kan ontwikkelen, jouw netwerk uit kan breiden en onderdeel wordt van een succesvolle organisatie? Dan is dit een vacature voor jou!

Leerling tentmaker zeilmakerij

Heb jij twee rechterhanden? Affiniteit met watersport en wil je graag een vak leren? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair bij dit vooruitstrevende bedrijf met oog voor kwaliteit. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent, bij een werkgever met een fijne en gezellig werksfeer. 

Front Office Medewerker

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en maak jij graag mensen bij door ze adviseren en informeren? Ben je op zoek naar een leuke baan met veel afwisseling? Dan is de functie van Front Office medewerker echt wat voor jou! Een parttime functie met flexibele werktijden.