Jij zoekt. Wij vinden.

Werkgevers

Jobz-on. Zoek niet verder.

Jij zoekt mensen. Tijdelijke krachten, een vaste kracht, uitzendmedewerkers, of zzp'ers.

Jobz-on zorgt ervoor. Met een compact, gemotiveerd, vertrouwd team. Steunend op ons netwerk en onze flexibele mensgerichte, informele benadering. Met energie, ambitie en humor.

Jobz-on is arbeidspartner van veel bedrijven en organisaties voor alles wat met werk te maken heeft: Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, zzp-dienstverlening en WerkenBij-concept.

 

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Telefoniste/medewerker verkoop binnendienst

Het eerste aanspreekpunt dat ben jij als telefoniste/medewerker verkoop binnendienst. In deze parttime functie voor 16 uur per week combineer jij jouw behulpzaamheid met commercie. 

Productiemedewerker oproep

Wil jij flexibel werken bij een grote speler in de foodindustrie? Werken met de nieuwste technologieën in een bedrijf met een gezellige, informele werksfeer? Ga aan de slag als productiemedewerker bij Yme Kuiper! 

Allround montage tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Meewerkend voorman

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten wij! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij. Als meewerkend voorman van de afdeling tuinkamers & serres draag jij hieraan bij en heb je dagelijks klantcontact. Ben jij een ervaren monteur van veranda's/buitenleven met leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Rayonleider

Ervaring als leidinggevende/rayonleider en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een rayonleider voor de coördinatie van alle werkzaamheden vanuit de afdeling 'Dagelijkse Schoonmaak'. 

Afwerker/poetser luxe sloepen parttime

De mooiste sloepen daar leg jij als afwerker/poetser de laatste hand aan. Een parttime functie met mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Afwerker/poetser luxe sloepen fulltime

Als poetser/afwerker leg jij de laatste hand aan de mooiste sloepen. Een fulltime dienstverband met mogelijkheid tot vast.

Algemeen productiemedewerker luxe sloepen

De mooiste luxe sloepen daar bouw jij aan mee als algemeen productiemedewerker! Een afwisselende functie waarbij je in een enthousiast en jong team, zorgt voor kwaliteit!

Marketing medewerk(st)er parttime

Ben je gek op watersport, luxe sloepen en zou je het leuk vinden om hiervoor de marketing voor te verzorgen? Dan is dit je kans! Aquatec Industries is op zoek naar een parttime marketing medewerker!

Meewerkend voorvrouw

Het eerste aanspreekpunt voor de operationele werknemers en opdrachtgevers, het voorraadbeheer en de naleving van de veiligheids- en werkvoorschriften, daar zorg jij voor als meewerkend voorvrouw! Kortom; jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een leuke, afwisselende functie voor 15 tot 20 uur per week.

Allround monteur luxe sloepen

De mooiste luxe sloepen daar bouw jij aan mee als allround medewerker! Een afwisselende functie waar je in een enthousiast en jong team zorgt voor kwaliteit! 

Bezorger parttime

De mooiste badkamers en keukens van hoge kwaliteit, daar staan wij om bekend! Als bezorger breng jij deze langs en maak jij onze klanten blij.

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Medewerker technische dienst

Heb jij enige ervaring in de technische dienst en ben je op zoek naar een functie waar je de volgende stap kunt maken? Wil je werken in een werkomgeving klein genoeg om je eigen inbreng en initiatief te kunnen tonen, maar groot genoeg om te werken met de nieuwste technologieën? Dan is dit een functie voor jou!

Parttime vrachtwagenchauffeur dagritten

Voel jij je helemaal thuis op de vrachtwagen? En ben je op zoek naar een afwisselende uitdaging waarbij je veel onderweg bent, maar waar jouw sociale leven niet aan onderdoor gaat? Dan is deze functie iets voor jou!

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Agrarisch transportplanner

Een collega die toch eerder klaar is dan verwacht, een belletje hier en dan toch de vrachtwagen daar. Jij houdt van de hectiek die de functie van transportplanner met zich mee brengt. En met jouw agrarische achtergrond en technische kennis begrijp jij het werk dat gedaan wordt en voel je naadloos aan wat nodig is qua planning.

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in een gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Allround kozijnen monteur

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als allround kozijnen monteur in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

RVS lasser/allround medewerker met ambitie

Heb jij ervaring als lasser en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een lasser met ambitie en bieden je direct een vast contract bij de organisatie!

Opperman

Als opperman zorg jij ervoor dat alle materialen klaarliggen voor gebruik, ondersteun je de vaklui in de bouw en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een leuke, afwisselende functie bij een gedreven organisatie met ambitie.

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Leerling teakdekken boten

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van boten, watersport en werk je graag met je handen? Dan is dit een mooie kans voor jou!