Jij zoekt. Wij vinden.

Werkgevers

Jobz-on. Zoek niet verder.

Jij zoekt mensen. Tijdelijke krachten, een vaste kracht, uitzendmedewerkers, of zzp'ers.

Jobz-on zorgt ervoor. Met een compact, gemotiveerd, vertrouwd team. Steunend op ons netwerk en onze flexibele mensgerichte, informele benadering. Met energie, ambitie en humor.

Jobz-on is arbeidspartner van veel bedrijven en organisaties voor alles wat met werk te maken heeft: Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, zzp-dienstverlening en WerkenBij-concept.

 

Systeem/netwerkbeheerder

Heb jij de Rubik’s Kubus zo opgelost? Doorgrond jij problemen tot op het laatste bitje? Heb je verstand van IT en netwerken in de breedste zin? En wil je werken in een organisatie met veel vrijheid en ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Magazijnmedewerker distributie

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als magazijnmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!

Rayonleider reinigingsbedrijf | parttime of fulltime

Ervaring als leidinggevende/rayonleider en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een rayonleider voor de coördinatie van alle werkzaamheden voor de afdeling 'Dagelijkse Schoonmaak'. Een afwisselende baan, die nooit saai is!

Heftruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en werk je graag samen in een gezellig team? Dan is dit een functie voor jou!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als junior monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Geen werkervaring? Geen probleem! Het enthousiaste en toegankelijke team van KBC heeft voldoende kennis en ervaring om jou alles te leren wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot topmonteur! 

Senior administratief medewerker

Zorg jij voor een betrouwbare, volledige en tijdige administratie van deze logistieke bouwpartner? 

Commercieel medewerker binnendienst

Meedenken met de klant, het juiste advies en ook de administratie eromheen, jij regelt het allemaal als commercieel medewerker binnendienst. 

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Allround monteur Yachtservice en Refit Friese Hoek Lemmer

Ben je gek op schepen, techniek en alles wat er mee te maken heeft? Ben je ondernemend en kun je niet wachten om aan de slag te gaan in een werkomgeving met collega’s die dezelfde visie hebben? Dan is dit de functie voor jou!

Afwerker/poetser luxe sloepen fulltime

Als poetser/afwerker leg jij de laatste hand aan de mooiste sloepen, in een gezellig en enthousiast team. Een fulltime functie met mogelijkheid tot vast.

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek/Mechatronica

Jij verzorgt het in bedrijf stellen en onderhoud van de machines op verschillende locaties in Noord-Nederland. Zo zorg jij ervoor dat de verschillende klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Een afwisselende en uitdagende baan als onderhoudstechnicus bij een toonaangevend bedrijf!

Inkoper/calculator

Op zoek naar een leuke, afwisselende baan voor twee tot drie dagen per week? Een baan waar je zowel technisch als commercieel bezig bent en ook nog eens klantcontact hebt? Wij hebben hem voor je! 

Productieleider

Heb je ervaring als leidinggevende, sta je stevig in je schoenen en zoek je een volgende uitdaging waar jouw kennis, inzet en initiatief echt van waarde zijn? 3x ja? Ga aan de slag als productieleider bij deze internationaal georiënteerde organisatie!

Distributiechauffeur parttime

Als chauffeur zie je meteen het resultaat van jouw werk, namelijk: blije menen! Een afwisselende functie bij een succesvol bedrijf dat betrokken is bij haar medewerkers.

Medisch pedicure

Ben jij een medisch pedicure die net even een stapje extra zet en de verwachting graag overtreft? Zoek je een fijne werkomgeving waarbij je samenwerkt in een vakkundig en gevarieerd team? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de mooiste schepen en het allerbeste resultaat. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Servicegerichte tegelzetter

Houd jij ook niet van half werk? Denk je graag mee met de klant en ga je altijd voor de beste kwaliteit? Dan staat er voor jou een mooie bus klaar! Wij zoeken namelijk een servicegerichte tegelzetter die van aanpakken weet.

Dieselmonteur Jachthaven Hindeloopen

Ben je op zoek naar een leuke baan als dieselmonteur waar je al jouw ambities kwijt kunt? Goed dat je dit leest!

Nieuwbouw-/onderhoudsschilder

Ben jij een flexibele (onderhoud)schilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je als schilder snel en netjes aan het werk? Dan is dit een functie voor jou!

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers, ervaring als hovenier en maak je graag echt iets moois? Dan is dit wellicht de vacature die jij zoekt!

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Podotherapeut

Met jouw kennis kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je hier de kans krijgt je eigen podotherapiepraktijk vorm te geven naar eigen inzicht binnen een vakkundig en multidisciplinair bedrijf. Én mocht het na de proeftijd van beide kanten goed bevallen krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd!

Timmerman/bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex, jij zorgt ervoor als timmerman! Een afwisselende baan waarbij, na een inwerkperiode, een vast contract zeker behoort tot de mogelijkheden.

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan vind je hem hier!

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Elektromonteur Marina Stavoren

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op schepen, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Wij zijn op zoek naar een tweede bedrijfswagenmonteur! Geen werkervaring? Geen probleem! Een mbo diploma Bedrijfsautotechnicus is voldoende.

1e monteur installatietechniek

Ben jij een installatiemonteur met ervaring in de renovatie/woningbouw en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Ga aan de slag als 1e monteur installatietechniek bij Wagenaar! Een mooie kans waar jouw talenten en input echt het verschil kunnen maken.

Sales coördinator

Als binnendienst medewerker/sales coördinator speel jij in op de marktkansen. Met jouw analytische en commerciële inzicht ben jij van grote waarde voor Yme Kuiper!

Elektromonteur Jachthaven Hindeloopen

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op schepen, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

Schoonmaker oproepbasis

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de schoonmaak? Wij zijn op zoek naar een schoonmaker op oproepbasis voor een paar uurtjes per week. 

Dieselmonteur Marina Stavoren

Ben je op zoek naar een leuke baan als dieselmonteur waar je al jouw ambities kwijt kunt? Goed dat je dit leest!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Commercieel receptioniste

Ben jij een aanpakker met commerciële drive en beschik je over voldoende inlevingsvermogen en een grote dosis levenservaring? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!