Job-Switch
Wil je je medewerker ondersteunen in het vinden van een nieuwe, passende baan bij een andere organisatie? Dat is goed werkgeverschap!

Van baan naar baan door outplacement.

Wil je je medewerker ondersteunen in het vinden van een nieuwe, passende baan bij een andere organisatie? Dat is goed werkgeverschap! Job-switch biedt de juiste ondersteuning met bijvoorbeeld een outplacementtraject. We bieden hulp bij o.a. het opstellen van een vaststellingsovereenkomst (VSO) en begeleiden jouw medewerker in het traject van a tot z.

Job-Switch helpt. Zorgvuldig. Discreet. Passend. En met een hoop kennis én liefde voor het helpen van zowel mens als bedrijf.

Outplacement-traject

Zit een werknemer niet meer op zijn plek en is het in beider belang opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Dan is een outplacement-traject een slimme en menselijke keuze. We gaan pro-actief met de werknemer aan de slag om duidelijk te krijgen waar hij of zij blij van wordt en vertalen dit door naar concrete functies.

Het Outplacement-traject wordt uitgevoerd door onze loopbaancoaches, voor meer informatie zie Loopbaan-traject. Aansluitend aan het Outplacement-traject zal Jobz-on vanuit haar expertise op zoek gaan naar een passende baan; de job search. Wij gaan met jou in het uitgebreide netwerk van Jobz-on op zoek naar een passende werkgever. Standaard in onze dienstverlening zit nazorg, we stoppen niet bij het zetten van de handtekening. Zo plannen we bijvoorbeeld een evaluatiegesprek in rondom het verlopen van de proeftijd en na een half jaar.

Doelgroep:

Bij een outplacement-traject gaat het om begeleiding van werknemers die in hun huidige functie niet meer comfortabel zitten. Goede ondersteuning van de werknemer vergroot significant de kans op een nieuwe baan of een start als zelfstandig ondernemer. 

Duur;
Ca. 4 tot 6 maanden

Interesse in onze dienstverlening of een keertje kennismaken? We horen graag van je via onderstaand contactformulier.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.