Jij zoekt. Wij vinden.

Werving en selectie

Het transparante, resultaatgerichte wervings- & selectiebureau. Jobz-on dus. Onze aanpak is transparant en doeltreffend en bespaart tijd & energie.

Werving en selectie (recruitment): oftewel het  aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Alleen succesvol wanneer het in lijn is met de strategie en doelstellingen van je organisatie of onderneming.

Hiervoor moet niet alleen de bedrijfsstructuur in kaart worden gebracht maar ook de expertise, het karakter en de attitude van de kandidaat. Jobz-on werving & selectie brengt al deze aspecten doet dat zorgvuldig en gedegen. Alleen zo kan de juiste match worden gemaakt.

De afkoopvergoeding is al net zo helder: een vast percentage van het bruto jaarsalaris inclusief vakantietoeslag.

De juiste man/vrouw op de juiste plek. Dat is waar Jobz-on werving & selectie voor staat!

Neem contact op voor meer info!

Hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers, ervaring als hovenier en maak je graag echt iets moois? Dan is dit wellicht de vacature die jij zoekt!

Montagemedewerker kajuitboten

De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en als montage medewerker draag jij hier aan bij! Een veelzijdige een afwisselende functie waar je samen met het team de mooiste sloepen en kajuitboten maakt!

Systeem/netwerkbeheerder

Doorgrond jij problemen tot op het laatste bitje? Heb je verstand van IT en netwerken in de breedste zin? En wil je werken in een organisatie met veel vrijheid en ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Allround medewerker sloepen

Ben je handig, heb je ervaring in de autotechniek/elektrotechniek, montage of onderhoud? En ben je op zoek naar een leuke baan in de watersport? Dan is dit een functie voor jou!

Dieselmonteur Marina Stavoren

Ben je op zoek naar een leuke baan als dieselmonteur waar je al jouw ambities kwijt kunt? Goed dat je dit leest!

Timmerman/bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex, jij zorgt ervoor als timmerman! Een afwisselende baan waarbij, na een inwerkperiode, een vast contract zeker behoort tot de mogelijkheden.

Zelfstandig machine-operator

Ben jij technisch aangelegd en heb je al enige ervaring als operator? Ben je toe aan een volgende stap waar jij je door kunt ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een machine-operator met ambitie!

Machine-operator met ambitie tot leidinggevende

Enkele jaren ervaring als machine-operator en toe aan een volgende stap? Een stap waar jij je kunt ontwikkelen als leidinggevende en écht van toegevoegde waarde kunt zijn? Lees dan snel verder!

Teamleider systeembeheerder

Doorgrond jij problemen tot op het laatste bitje? Heb je leidinggevende kwaliteiten, maar vind je het ook erg leuk om mee te werken op uitvoerend niveau? Als teamleider systeembeheerder kun jij al jouw ambities kwijt en ben jij de schakel tussen de klanten en systeembeheerders!

Financieel/boekhoudkundig medewerker

Houd jij van cijfers, heb je affiniteit met de watersport en beschik jij over een helikopterview? Dan is dit een functie voor jou!

Podotherapeut

Met jouw kennis kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je hier de kans krijgt je eigen podotherapiepraktijk vorm te geven naar eigen inzicht binnen een vakkundig en multidisciplinair bedrijf. Én mocht het na de proeftijd van beide kanten goed bevallen krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd!

Ervaren (jacht)timmerman (m/v)

Gek op watersport, het maken van meubels en maak jij graag écht iets moois? Drie keer ja? Dan is dit een functie voor jou!

Projectcoördinator

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als projectcoördinator. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan het werk bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Productiemedewerker/operator

Heb jij technisch inzicht en wil je graag onderdeel worden van een innovatieve organisatie? Wij zijn op zoek naar operators. Een leuke, afwisselende baan met een goed salaris!

Vakantiewerk bij Zebra Technologies Heerenveen

Ervaring op doen bij een innovatief en internationaal bedrijf? Werken met gezellig, enthousiaste collega's? Ga deze zomer dan aan de slag bij Zebra!

Magazijnmedewerker distributie

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als magazijnmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!

Nieuwbouw-/onderhoudsschilder

Ben jij een flexibele (onderhoud)schilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je als schilder snel en netjes aan het werk? Dan is dit een functie voor jou!

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Elektromonteur Marina Stavoren

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op schepen, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

Elektromonteur Jachthaven Hindeloopen

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op schepen, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

Servicegerichte tegelzetter

Houd jij ook niet van half werk? Denk je graag mee met de klant en ga je altijd voor de beste kwaliteit? Dan staat er voor jou een mooie bus klaar! Wij zoeken namelijk een servicegerichte tegelzetter die van aanpakken weet.

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Allround monteur Yachtservice en Refit Friese Hoek Lemmer

Ben je gek op schepen, techniek en alles wat er mee te maken heeft? Ben je ondernemend en kun je niet wachten om aan de slag te gaan in een werkomgeving met collega’s die dezelfde visie hebben? Dan is dit de functie voor jou!

Distributiechauffeur parttime

Als chauffeur zie je meteen het resultaat van jouw werk, namelijk: blije menen! Een afwisselende functie bij een succesvol bedrijf dat betrokken is bij haar medewerkers.

Medisch pedicure

Ben jij een medisch pedicure die net even een stapje extra zet en de verwachting graag overtreft? Zoek je een fijne werkomgeving waarbij je samenwerkt in een vakkundig en gevarieerd team? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de mooiste schepen en het allerbeste resultaat. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Machinebankwerker/allround medewerker

Ga jij geen technische uitdaging uit de weg? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende functie in dagdiensten? Wij zijn voor een gedreven, technische organisatie per direct op zoek naar een machinebankwerker/allround medewerker!

Constructeur/tekenaar installatietechniek (BIM)

Bij jouw tekening begint het allemaal! Ervaring als constructeur/tekenaar en toe aan een volgende stap? Zoek je een baan waar jij het vak nog beter onder de knie kan krijgen en jezelf door kan ontwikkelen? Dan lijkt deze functie perfect voor jou!

Ervaren tentenmaker watersport

Ben jij bekend met een sprayhood, het maken van een cabriokap en pak jij die schaar en beginnen maar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek/Mechatronica

Jij verzorgt het in bedrijf stellen en onderhoud van de machines op verschillende locaties in Noord-Nederland. Zo zorg jij ervoor dat de verschillende klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Een afwisselende en uitdagende baan als onderhoudstechnicus bij een toonaangevend bedrijf!

Monteur installatietechniek

Heb jij ervaring in de installatietechniek en ben je op zoek naar een volgende stap? Ga aan de slag als monteur installatietechniek bij deze gedreven organisatie in Sneek!

Dieselmonteur Jachthaven Hindeloopen

Ben je op zoek naar een leuke baan als dieselmonteur waar je al jouw ambities kwijt kunt? Goed dat je dit leest!