Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Tijd om contact met ons op te nemen en je vacature te plaatsen bij Jobz-on uitzendbureau! De beste man of vrouw op de juiste plek. Snel, effectief en perfect geregeld, dat is waar wij voor staan. Want wij kennen de werkzoeker en hun wensen/behoeftes en beschikken over een uitstekend netwerk.

Nieuwe werknemer nodig? Plaats je vacature bij Jobz-on!

De beste man of vrouw op de juiste plek. Snel, effectief en perfect geregeld, dat is waar wij voor staan.

Wij werken onder andere voor:

Vacature plaatsen

Wanneer wij als Jobz-on je vacature plaatsen zorgen wij dat je vacature op de juiste manier geschreven en op de juiste plek geplaatst wordt voor de juiste kandidaat.

Wij maken op basis van doelgroeponderzoek de juiste keuze voor de juiste kanalen zoals jobboards, zoekmachines als indeed en social media. Door middel van zoekwoordonderzoek, het analyseren van zoekgedrag en SEO worden de juiste woorden gebruik zodat je vacature online goed zichtbaar is.

Door middel van personaonderzoek waarbij wij duiken in de wensen, behoeftes en de kenmerken van de doelgroep en de juiste kandidaat bepalen wij welke USP's en behoeftes wij in de vacatures terug laten komen zodat deze aantrekkelijk is voor de juiste kandidaten en deze kandidaten geboeid worden zodat zij solliciteren.

Kortom, wij zorgen dat je vacature online goed zichtbaar is en aantrekkelijk word voor de juiste kandidaten!

De Stappen

  • Vacature opgevenJij neem contact met ons op om aan te geven dat jullie een vacature hebben. Wij nemen contact met je op om te inventariseren hoeveel werknemers je zoekt, om welke functie(s) het gaat, wat de werkzaamheden zijn, voor hoeveel uren het is etc., Is er al een vacature geschreven? Dan ontvangen wij deze graag om inhoudelijke vragen te stellen.
  • Vacature (her)schrijvenIs er nog geen vacature geschreven? Dan gaan wij inhoudelijk met je in gesprek om alles door te spreken zodat wij een vacature kunnen opstellen en gericht op de juiste persona te schrijven. Is er al een vacature? Dan herschrijven wij deze in de wensen en taal van de juiste doelgroep.
  • Vacature plaatsen De vacature wordt gedeeld op onze website, verschillende jobboards, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien nodig een (gesponsorde) campagne om de juiste doelgroep te bereiken, eventuele kosten hiervoor zijn in overleg.
  • Werven! Werven! Aan de hand van de vacature gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Soms weet de ideale kandidaat nog niet dat hij voor je gaat werken.
  • Selectie & afhandelingSelectie & afhandeling kandidaten. Van tijdelijk tot vast, van zzp’er tot oproepkracht. Wij verzorgen de gehele werving en selectie.
  • Aan de slag!De nieuwe medewerker(s) gaan aan de slag!

Willen jullie meer bekendheid genereren voor de vacaturebij jullie prachtige onderneming? Bekijk dan Vacature bij wat wij jullie hierin kunnen bieden.

Zoeken jullie voor meerdere vacatures versterking en willen jullie meer bekendheid als werkgever? Kies dan voor ons Werkenbij concept.