Jij zoekt. Wij vinden.

Wij zijn Jobz-on

Jobz-on. 

Zoekt u mensen? Tijdelijke krachten, uitzendmedewerkers, zzp’ers, oproeppersoneel?

Zoek jij een leuke job? Vast, tijdelijk, als zzp’er?

Jobz-on brengt jullie bij elkaar. Al jaren. Met een compact, gemotiveerd, vertrouwd team. Steunend op ons netwerk en onze flexibele mensgerichte, informele benadering. Met energie, ambitie en humor.

Dát kenmerkt Jobz-on.

Arbeidspartner van veel bedrijven en organisaties voor alles wat met werk te maken heeft: Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, ZZP-dienstverlening, WerkenBij-concept en JobSwitch.

Jobz-on. Als het over werk gaat.

Lees hier onze visie.

Tegelzetter

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van aanpakken en ben je op korte termijn op zoek naar een leuke functie? Wij zoeken per direct een tegelzetter in Sneek!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Commercieel operationeel manager

Jij houdt van de hectiek die de evenementenbranche met zich mee brengt. Met jouw ondernemersmentaliteit zie je overal kansen en kan je niet wachten deze verder uit te werken. Als commercieel operationeel manager bij MHB draag jij bij aan de groei ambities en breng je de organisatie naar een nieuw niveau.

Constructiebankwerker

Heb jij enige ervaring met metaalbewerking & ben je op zoek naar een leuke functie in een gedreven én gezellig team? Dan is dit misschien een functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Constructiebankwerker. Een fulltime baan met zicht op een vaste aanstelling.

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Hoofd werkplaats

Het voorraadbeheer, inkoop, klantcontact en logistieke proces, jij regelt het als hoofd werkplaats bij Heeres Mix- en Pomptechniek BV. Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en maak je graag echt iets moois? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround kozijnen monteur

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als allround kozijnen monteur in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Allround monteur tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Glaszetter/schilder

Wil jij werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!

(Internationaal) Project Manager

Verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van activiteiten tijdens alle fases van een of meerdere multidisciplinaire projecten, dat ben jij als Project Manager bij Titan! Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, gemotiveerd en hecht team dat waar ook ter wereld geen uitdaging uit de weg gaat!

Schilder

Ben je nauwkeurig? Heb je twee rechterhanden en ben je niet bang dat deze vies worden? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Deeltijd chauffeur

Vandaag voor 23.59 besteld is morgen in huis. Leuk zo'n snelle service maar dat betekent wel dat er op de achterkant heel wat moet gebeuren om dit voor elkaar te boksen. Ben jij benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd? Vind je het leuk om ongeveer één dag in de week te rijden? Lees dan even verder. 

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

Bijbaan transport

Vrachtwagens met logo's zijn een rijdend visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat ze er schoon en fris uitzien. Zoek jij nog een bijbaantje? Lees verder!

Medewerker technische dienst

Heb jij enige ervaring in de technische dienst en ben je op zoek naar een functie waar je de volgende stap kunt maken? Wil je werken in een werkomgeving klein genoeg om je eigen inbreng en initiatief te kunnen tonen, maar groot genoeg om te werken met de nieuwste technologieën? Dan is dit een functie voor jou!

Agrarisch transportplanner

Een collega die toch eerder klaar is dan verwacht, een belletje hier en dan toch de vrachtwagen daar. Jij houdt van de hectiek die de functie van transportplanner met zich mee brengt. En met jouw agrarische achtergrond en technische kennis begrijp jij het werk dat gedaan wordt en voel je naadloos aan wat nodig is qua planning.

Timmerman/ bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex. Jij zorgt ervoor als timmerman voor deze organisatie werkzaam in de vastgoedsector. Een fulltime baan voor langere tijd. 

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Allround monteur luxe sloepen

De mooiste luxe sloepen daar bouw jij aan mee als allround monteur! Een afwisselende functie waar je in een enthousiast en jong team zorgt voor kwaliteit! 

Elektromonteur luxe jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in een gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Schoonmaker/ afwerker sloepen

De mooiste sloepen daar leg jij als schoonmaker/ afwerker de laatste hand aan. Jij zorgt dat de boten helemaal klaar zijn voor de verkoop. Een fulltime functie met mogelijkheid tot een vaste aanstelling. 

Handige duizendpoot

Poedercoaten is een verfproces waarbij het metaal als het ware geplastificeerd wordt. Nieuwsgierig? Lees dan verder...