Werken bij Merito

Maatwerk leveren!
Merito is gespecialiseerd in RVS maatwerk voor keukens en grootkeukens. Maatwerk zoals aanrechtbladen, kook- en spoelbruggen, rugwanden en deurfronten, keukenmodules, tafels en frames. Wij maken zowel complete keukens als delen daarvan voor keukenstudio’s, interieurinrichters en grootkeukenleveranciers, scheepsinrichters, ziekenhuizen en instellingen in binnen- en buitenland.

Kom werken bij Merito!

En maak perfecte maatwerk RVS aanrechtbladen!

Over Merito

Directeur Beeno Horlings kreeg de liefde voor RVS maatwerk te pakken door zijn baan bij een RVS productiebedrijf. In november 1997 was voor hem de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen met het merk Merito.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van RVS maatwerk. Met een hypermodern machinepark en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om precies te produceren wat u nodig hebt!

RVS maatwerk
RVS MAATWERK is het sleutelbegrip bij Merito. Wij hebben niets op voorraad, alles wordt naar wens van de klant gemaakt. Wij beschikken over een goed uitgerust machinepark en deskundige medewerkers die jarenlange ervaring hebben met het verwerken van roestvrijstaal.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn geen prijsvechter, maar bieden de hoogst mogelijke kwaliteit met de best denkbare afwerking. Producten van Merito worden gemaakt voor de lange termijn en gaan langer mee dan reguliere keukenproducten.

Wil je weten of werken bij Merito wat voor jou is? Bekijk dan de vacatures of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.


 

Vacatures bij Merito

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures!

Solliciteer makkelijk en snel hieronder via het formulier of whatsapp!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

         

Solliciteer bij Merito

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Neem contact met ons op via WhatsApp!

Meer weten over de sollicitatie procedure? Klik op de button!