Jij zoekt. Wij vinden.

Geschiedenis

 

2011

Helle Koning-Kruitwagen en Janet van der Horst-Jansen hebben tientallen jaren ervaring in de uitzendbranche. Ze starten Jobz-on uitzendbureau in een voormaling veehandelaars-café aan het Veemarktplein in Sneek. Een uitzendbureau met een eigen stijl en visie. Persoonlijk, betrokken, informeel en no-nonsense. 

2012-2016

Groei van het team. Na zorgvuldige selectie de juiste mensen op de juiste plekken. In de loop van de jaren signaleerde het Jobz-on-team behoeftes en reageerde er op. Separate labels ontstonden. Van GoudenFriezen tot outplacement. Van ZZP-dienstverlening tot payrolling. Van WerkenBij-concept tot JobSwitch. 

2017

Jobz-on nieuwe stijl is een feit. Een moderne all-round arbeidspartner die haar eigen diversiteit tot een eenheid heeft gesmeed. Die mee is gegroeid met de veranderende arbeidswereld. Initiërend en flexibel. Efficiënt en informeel. Korte lijnen. Compact. Omdat de klanten (werkzoekers én mensenzoekers) erom vragen.

 

 

1e monteur bouwmachines

Wie is onze opdrachtgever? Een partij die gespecialiseerd is in machines voor grondverzet, landbouw en de tuin & park branche. Vanuit Heerenveen bedienen zij de klanten door heel Friesland. Het is een no-nonsens organisatie met korte lijnen.

Monteur deurtechniek

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een monteur deurtechniek! Een afwisselende functie met vrijheid en eigen initiatief! 

Ervaren automonteur

Onze opdrachtgever is een allesomvattend autobedrijf. Gevestigd in Sudwest Fryslan. Dit bedrijf laat zich omschrijven als een echt familiebedrijf en heeft door kwaliteit en service, een grote klantenkring opgebouwd.

Medewerker reparatie

Voor een opdrachtgever in Sneek zijn wij op zoek naar een technisch assemblage medewerker. 

Accountmanager/adviseur bouw

Wij zoeken een bouwtechnische specialist met commerciële talenten.


Groepsleider Productie

Voor een grote internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Groepsleider Productie. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je veel vrijheid en ruimte krijgt voor eigen inbreng? Lees dan snel verder! 

CNC draaier

Onze opdrachtgever is een organisatie voor machine- en apparatenbouw met vele bewerkingsmogelijkheden; metaal, staal en kunststof. Een enthousiaste groep medewerkers en een innovatieve onderneming.

Montage medewerker

Onze opdrachtgever is een veelzijdige toeleverancier met een uitgebreid machinepark op het gebied van plaatbewerking, constructie en verspaning. Ze onderscheiden zichzelf met een moderne en volledige geautomatiseerde oppervlaktebehandeling voor staal en aluminium. 

Productiemedewerker Heerenveen

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste productiemedewerker voor Yme Kuiper in Heerenveen. Het is een fulltime functie. 

Chauffeur

Voor een landelijk opererend bedrijf, met in Friesland hun fabriek in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar chauffeurs met CE.

Productiemedewerker Metaal

Wij zoeken een flexibel ingestelde productiemedewerker met technisch inzicht. Als productiemedewerker assisteer je de operator bij het bedienen van één of meerdere machines.

Bezorger / assistent glaszetter

Voor een glashandel in Sneek zijn wij op zoek naar een bezorger / assistent glaszetter met glas affiniteit. 

Chauffeur | Winterstalling sloepen

De sloepen gaan als warme broodjes! Daarom zoeken wij een chauffeur met een CE rijbewijs die de casco's vanuit Noord Holland kan ophalen en kan leveren in het Friese watersportplaatsje waar onze opdrachtgever is gevestigd.

Chauffeur Nationaal

Als chauffeur bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega chauffeurs verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels in Nederland, België, en Duitsland. Je rijdt meestal een ochtendrit gevolgd door een middagrit met gemiddeld twee tot drie wisselende stops. Ook kun je als chauffeur aangeven dat je overnachtingsritten wilt rijden. Dit gaat dan om gemiddeld één á twee nachten per week. Onze opdrachtgever beschikt over een jong en modern wagenpark, wagens met meesturende achteras.

Naaister industrieel

Wij zoeken een, of twee enthousiaste kandidaten, die het team kunnen aanvullen. Je hebt ervaring met industriële naaiwerkzaamheden. Er is een fulltime baan te vervullen, maar we hebben ook de mogelijkheid om dit met 2 parttimers in te vullen.

Operator Meetbanken

Voor onze opdrachtgever in Steenwijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde kandidaat voor Operator Meetbanken. 

Redhat / Linux System Engineer

Onze opdrachtgever is in de dynamische wereld van IT één van de snelst groeiende en innovatieve spelers op het gebied van financiële applicaties wereldwijd!

Assistent Transport Planner

Voor onze opdrachtgever (afdeling planning) zoeken wij een enthousiaste Assistent Transportplanner voor de locatie Lelystad. Vind jij het leuk dat geen dag hetzelfde is? Wil jij graag het planning vak leren en je eigen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Productie medewerker

Wij zoeken een actieve, enthousiaste, leergierige medewerker.

Machine bediende

Wij zoeken een allrounder, die verschillende machines kan/wil bedienen, bij een internationaal opererende opdrachtgever.

Afmonteerder

Voor een opdrachtgever in Zuidwest Friesland zijn wij op zoek naar een afmonteerder, die wil werken in de luxe sloepen. 

Glazenwasser

<\/p>">

Ben je beschikbaar en wil je werken op locatie (in Friesland)?