Wie zijn wij?

Wij zijn Jobz-on. Veelzijdige arbeidspartner voor mensen- en werkzoekers. Door de wol geverfd. Organisch gegroeid. Informeel, persoonlijk en efficiënt. Flexibel en daadkrachtig. No-nonsense en compact.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, ZZP-dienstverlening, WerkenBij-concept en JobSwitch.

Omdat een veranderende arbeidswereld vraagt om een passende invulling.

Dáárom Jobz-on. Bekijk hier het team.

 

 

 

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Senior medewerker afbouw, reparatie en kwaliteit

De afbouw aan de casco zeilboten, de laatste hand leggen aan de nieuw- en refit-projecten en het verbeteren op het gebied van producten en interne processen, jij houdt je hier allemaal mee bezig als Senior medewerker, afbouw, reparatie en kwaliteit. Daarnaast leer jij met jouw passie voor zeilen en oog voor mooie producten en kwaliteit de junior medewerkers de kneepjes van het vak! Een afwisselend functie bij een verhuur- en bouwbedrijf in de watersport!

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

Fietsmonteur/verkoper

Houd je van het onderhouden en repareren van fietsen en kom jij graag in contact met klanten? Dan is deze allround functie iets voor jou!

Allround monteur luxe sloepen

De mooiste luxe sloepen daar bouw jij aan mee als allround monteur! Een afwisselende functie waar je in een enthousiast en gedreven team zorgt voor kwaliteit!

Allround technisch monteur jachtbouw

De volledige elektrotechnische installatie aan de mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, daar zorg jij voor als allround technisch monteur. Een afwisselende baan bij een prachtig en toonaangevend bedrijf!

Commerciële vestigingsmanager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om een nieuwe vestiging op te zetten met bijbehorende verantwoordelijkheden zoals leidinggeven en commerciële verkoop? Dan is dit een functie voor jou!

Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Monteur deuren/ kozijnen

Afwisselend en uitdagend, dat is deze functie als monteur deuren/ kozijnen bij dit snelgroeiende bedrijf in de bouw! Heb jij twee rechterhanden, houd je van aanpakken en veel plezier in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Assistent zetafdeling

Heb jij twee rechterhanden, enig kennis van staal en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een assistent voor de zetafdeling die opgeleid kan worden tot CNC zetter.

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Montage/ technisch medewerker watersport

Ben jij graag met je handen bezig? Heb je ervaring als meubelmaker of timmerman en ben je gek op boten en watersport? Wil je jouw passie combineren met je werk? Ga dan aan de slag als montage/ technisch medewerker in de watersport!

Werkvoorbereider Sanitair

De schakel tussen monteurs,de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

CV monteur/ loodgieter

Heb jij kennis en ervaring van verschillende loodgieter, cv- en installatiewerkzaamheden? Wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag en zoek je stabiliteit? Dan is dit functie voor jou!

Medewerker binnendienst

Van orderbegeleiding tot voorraadbeheer en van klanten adviseren tot administratie, jij regelt het allemaal als medewerker binnendienst bij deze jonge, groeiende organisatie! Een leuke, uitdagende en afwisselende functie met zicht op een vast contract!

Straler/spuiter

Ervaring met het stralen en spuiten van stalen profielen en constructies? & wil je snel aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair bij KBC in Scharnegoutum. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Technisch binnendienst medewerker

Van offertes tot het programmeren van duurzame installaties jij regelt het allemaal als technisch binnendienst medewerker. Een uitdagende baan vol met mogelijkheden waarbij techniek, duurzaamheid en de agrarische sector samenkomen!