Wie zijn wij?

Wij zijn Jobz-on. Veelzijdige arbeidspartner voor mensen- en werkzoekers. Door de wol geverfd. Organisch gegroeid. Informeel en efficiënt. Flexibel en daadkrachtig. No-nonsense en compact.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, ZZP-dienstverlening, WerkenBij-concept en JobSwitch.

Omdat een veranderende arbeidswereld vraagt om een passende invulling.

Dáárom Jobz-on. Bekijk hier het team.

 

 

 

Elektricien

Op een no-nonsens manier je inzetten voor duurzame energievoorzieningen? En werken in teamverband met enthousiaste medewerkers? 

Werken bij Yme Kuiper: Container losser

Wil jij graag wat bijverdienen? Kom helpen om de containers te lossen bij Yme Kuiper. Samen met een willekeurige partner of wellicht je beste vriend! Hoe leuk is het om samen wat bij te verdienen? Je gaat aan de slag als oproepkracht.

Machinaal verspaner A

Nauwkeurige verspanende bewerkingen uitvoeren in de metaal, dat is vakwerk! Ben jij een echte vakman- of vrouw, heb je gouden handen en ben je op zoek naar een baan waar jij jezelf kan ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Showroom verkoper/ medewerker binnendienst

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en help je klanten graag met het verwezenlijken van hun ideeën en wensen? Heb je een bouwkundig inzicht en combineer je dit graag met commercie? Dan is dit een functie voor jou!

Administratief medewerker bij AB Texel Group

Werk jij graag in een snel veranderende en hectische omgeving? Ben je altijd georganiseerd en verlies je nooit het overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

QA manager

Heb jij een nauwkeurige en kritische instelling? Heb je ervaring op het gebied van kwaliteit in de levensmiddelenindustrie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal georiënteerde organisatie zijn wij op zoek naar een QA manager. 

Terreinmedewerker met logistieke kennis

Ben jij servicegericht, sociaal en houd je ervan om in de buitenlucht te werken? Ben je op zoek naar een leuke baan in een fijn team met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Verkoopmedewerker fietsenwinkel

Ben jij een echte allrounder op het gebied van fietsen? Van verkoop tot reparaties? Dan is dit een functie voor jou!

Onderhoudsmonteur Installatietechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Wil je een functie waarbij er ruimte is voor creativiteit en initiatief? En waar je kan werken aan leuke, uitdagende projecten met nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid? Dan hebben wij een interessante functie voor je!

Storingsmonteur installatietechniek

Heb jij passie voor technische installaties? Help je graag mensen op dit gebied? En ben je op zoek naar een afwisselende baan met ruimte voor initiatief en doorgroei- en opleidingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!

Scheepstimmerman

Ben je gek op watersport, werk je graag met je handen en wil je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de luxe jachtbouw? Dan is dit een functie voor jou!

Ervaren automonteur

Ben jij de automonteur voor wie geen enkel merk geheimen heeft? Ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving, waar jij fulltime in een klein hecht team aan de slag kan? Lees dan snel verder!


Manager wintercare

Heb jij een aantal jaar ervaring als manager? Ben je doelgericht, streef je altijd naar kwaliteit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een succesvol bedrijf in de luxe jachtbouw zijn wij op zoek naar een Manager wintercare. Lees verder voor meer informatie!

Showroom verkoper tuinbouw

Zit jij met de eerste zonnestraal gelijk in de tuin? Ben je gek op het buitenleven en ben je ervan overtuigd dat een mooie tuin het woonplezier vergroot? Ga aan de slag als Showroom verkoper bij een specialist op dit gebied! Lees verder voor meer informatie.

Operations Manager

Ben jij een ster in het geven van de juist beleving, een echte teamplayer en goed in het organiseren in de breedste zin van het woord? En ben je op zoek naar een uitdaging waar je vol trots een heel team managet om de juiste beleving en service te leveren passend bij een luxe bootmerk? Dan is dit een functie voor jou! 

HR Medewerker

Ben jij een doorpakker, kritisch en doortastend? Heb je ervaring als HR medewerker of vergelijkbaar? Ben je per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke, afwisselende functie voor ongeveer drie dagen per week? Lees dan snel verder. 

Schoonmaakmedewerker

Ben jij een echte aanpakker? Vind je fijn om actief bezig te zijn en ben je op zoek naar een baan waar je direct aan de slag kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assistent havenmeester

Ben jij handig? Gek op het water, watersport, boten en alles wat er mee te maken heeft? En vind je het heerlijk om in de buitenlucht te werken? Dan is dit een functie voor jou!

CNC-frezer

Heb je affiniteit met metaal? Ben je nauwkeurig en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij Zebra: Traineeship Junior Pre-Sales Engineer

Heb jij talent en passie voor technologie en wil je deze combineren met commercie? Ben jij net afgestudeerd of zit je in de afstudeerfase van je opleiding? Wil je werken en leren bij een groot internationaal bedrijf uit Amerika? En wil jij bijdragen aan dit sterk groeiende bedrijf die een echte pionier is op het gebied van innovatieve en toonaangevende producten? Dan is deze traineeship bij Zebra Technologies iets voor jou!

CNC draaier

Heb je ervaring met het instellen en programmeren van draaibanken? Ben je nauwkeurig en leergierig? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een innovatieve en succesvolle organisatie? Lees dan snel verder!

Schilder

Voor een gerenommeerd schildersbedrijf in Sneek zijn wij op zoek naar een allround schilder voor nieuwbouw en renovatie. 

Profiel/ staalbewerker

Ben jij geïnteresseerd in staalbewerking, hebben profieltekeningen voor jou geen geheimen en wil je werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoofd inkoop

Ben jij op zoek naar een functie als inkoper waar jij de leiding hebt over het gehele inkoopproces van begin tot einde? Weet jij je hoofd boven water te houden in een steeds afwisselende omgeving? En vind jij het een uitdaging om te onderhandelen over prijs en levertijd? Lees dan snel verder!

Opperman

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil je geld verdienen met je spieren en vind je het fijn om in de buitenlucht te werken? Dan is deze vacature als Opperman iets voor jou!

Vrachtwagenchauffeur Dagritten

Voel jij je helemaal thuis op de vrachtwagen? Houd je wel van een uitdaging en is geen weg te smal voor jou en jouw vrachtwagen? En ben je op zoek naar een afwisselende uitdaging waarbij je veel onderweg bent, maar waar jouw sociale leven niet aan onder doorgaat? Dan is deze functie iets voor jou!

Tekenaar/ Constructeur

Ben je praktisch ingesteld? Nauwkeurig en technisch? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Voor een internationaal georiënteerd bedrijf zijn we op zoek naar een Tekenaar/ Constructeur voor het ontwerpen van machines, apparaten en constructies.

Allround monteur

Heb jij twee rechterhanden? Houd van je aanpakken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste allround monteur voor de het monteren van kozijnen en tuinkamers.

Schoonmaker

Ben jij op zoek naar naar een leuke baan voor een paar uurtjes per week? Een baan die gemakkelijk te combineren is met jouw studie of drukke (gezins)leven? Lees dan snel verder!

Werken bij Yme Kuiper: Productiemedewerker oproep

Wil jij werken bij een grote spelers in de foodindustrie? Werken met de nieuwste technologieën in een bedrijf met een gezellige, informele werksfeer? Ga aan de slag als Productiemedewerker bij Yme Kuiper! 

Accountmanager

Jij bent een pionier, een echte ondernemer. Sales targets haal je niet alleen, je haalt ze in! Je bent klantgericht,commercieel en netwerken is jouw tweede natuur. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf hier in? Lees dan snel verder.

Metaalbewerker

Houd je ervan om met je handen te werken en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zichzelf graag ontwikkelt op het gebied van metaal. Er is geen speciale opleiding vereist, motivatie en de wil om te leren is het allerbelangrijkste! 

Allround productiemedewerker

Heb jij twee rechterhanden en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nachtverlader meel bij AB Texel Group

Kom jij 's nachts pas echt tot leven? Vind je het heerlijk om in alle rust te werken? Dan is dit een functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Nachtverlader voor AB Texel Meel Transport. Een functie vol met mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en doorgroei. 

Project Engineer werktuigbouw

Is het realiseren van verschillende projectwerkzaamheden echt jouw ding? Ben je op zoek naar een leuke uitdaging in een snel ontwikkelende omgeving op het gebied van techniek waar jij jouw technische kennis kan inzetten? Dan is dit een functie voor jou!

Opperman Cementdekvloeren

Werken bij een bedrijf dat barst van de ambities en waar jij als Opperman ruim de mogelijkheid krijgt om zelfstandig jouw functie invulling te geven en jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Technisch Administratief medewerker

Wil jij je technische kennis combineren met jouw administratieve vaardigheden? En vind je het heerlijk om in een steeds wisselende werkomgeving te werken? Dan is dit een functie voor jou! 

Chauffeur CE

Ben jij een echte aanpakker en voel jij je thuis in de vrachtwagen? Houd je ervan om veel onderweg te zijn, maar vind je het ook prettig om 's avonds met het avondeten gewoon lekker thuis te zijn? Dan is dit een functie voor jou!