Wie zijn wij?

Wij zijn Jobz-on. Veelzijdige arbeidspartner voor mensen- en werkzoekers. Door de wol geverfd. Organisch gegroeid. Informeel, persoonlijk en efficiënt. Flexibel en daadkrachtig. No-nonsense en compact.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, GoudenFriezen, ZZP-dienstverlening, WerkenBij-concept en JobSwitch.

Omdat een veranderende arbeidswereld vraagt om een passende invulling.

Dáárom Jobz-on. Bekijk hier het team.

 

 

 

Technisch binnendienst medewerker

Van offertes tot het programmeren van duurzame installaties jij regelt het allemaal als technisch binnendienst medewerker. Een uitdagende baan vol met mogelijkheden waarbij techniek, duurzaamheid en de agrarische sector samenkomen!

Assistent zetafdeling

Heb jij twee rechterhanden, enig kennis van staal en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een assistent voor de zetafdeling die opgeleid kan worden tot CNC zetter.

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Onderhoudsschilder

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je als schilder snel en netjes aan het werk? Dan is dit een functie voor jou!

Werkvoorbereider Sanitair

De schakel tussen monteurs,de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Allround technisch monteur jachtbouw

De volledige elektrotechnische installatie aan de mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, daar zorg jij voor als allround technisch monteur. Een afwisselende baan bij een prachtig en toonaangevend bedrijf!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair bij KBC in Scharnegoutum. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

Reparatie medewerker

Ben jij een doorpakker? Wissel je technische en elektronische werkzaamheden graag af met klantcontact? Zet je graag met een gedreven en jong team de schouders er onder en kun jij nauwkeurig werken? Dan is dit een functie voor jou!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Parttime vrachtwagenchauffeur dagritten

Voel jij je helemaal thuis op de vrachtwagen? En ben je op zoek naar een afwisselende uitdaging waarbij je veel onderweg bent, maar waar jouw sociale leven niet aan onderdoor gaat? Dan is deze functie iets voor jou!

Elektromonteur besturingssystemen

Het assembleren, bekabelen, testen en instellen van verschillende onderdelen van besturingssystemen, daar houd jij je onder andere mee bezig als elektromonteur. Een afwisselende functie vol met mogelijkheden!

Monteur deuren/ kozijnen

Afwisselend en uitdagend, dat is deze functie als monteur deuren/ kozijnen bij dit snelgroeiende bedrijf in de bouw! Heb jij twee rechterhanden, houd je van aanpakken en veel plezier in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman

Hou jij van het maken van mooie meubels, mooie producten maken met hoge kwaliteit? Dan is dit een functie voor jou!

Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Bouwkundig vastgoedbeheerder/ calculator

Vastgoedbeheerder, aanspreekpunt en calculator, jij bent het allemaal in deze veelzijdige en uitdagende functie bij KBS in Sneek!

CV monteur/ loodgieter

Heb jij kennis en ervaring van verschillende loodgieter, cv- en installatiewerkzaamheden? Wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag en zoek je stabiliteit? Dan is dit functie voor jou!

Servicemonteur

De inspectie, het onderhoud, reparatie en renovatie aan verschillende installaties daar houd jij je allemaal mee bezig als servicemonteur bij deze organisatie werkzaam op het gebied van machinetechnologie en watermanagement. Een afwisselende en uitdagende baan!

Glaszetter/schilder

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Echt een vak leren en werken in een gemotiveerd en professioneel team? Lees dan snel verder!

Manager schadepreventie

Het in kaart brengen van de verschillende (type) schades, het ontwikkelen van een schadepreventieplan en het te woord staan en helpen van derden met schades aan het meldpunt, daar houd jij je onder andere mee bezig als manager schadepreventie. Een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid. 

Financieel administratief medewerker

De debiteuren- en crediteurenadministratie, btw-aangiftes en archivering, daar draai jij je hand niet voor om! Samen met de vijfkoppige afdeling administratie ben jij verantwoordelijk voor het op rolletjes laten lopen van de administratie van deze internationaal georiënteerde organisatie. Een afwisselende en uitdagende baan waar je direct aan de slag kan!