Jij zoekt. Wij vinden.

Werving en selectie

Je hebt een vaste baan maar bent toe aan iets nieuws. Je bedenkt je natuurlijk goed voordat je jouw financiële zekerheid in de waagschaal stelt voor een andere baan, bijvoorbeeld via werving & selectie. Wij helpen je met je carrièrestap van vast werk naar vast werk. Maar natuurlijk ook van tijdelijk naar vast werk!

De kracht van onze dienstverlening is ons een uitgebreid netwerk. Daar vinden we via werving en selectie die werkgever die bij jou past. Want wij zijn er voor jou. En als jij een nieuwe baan vindt via onze werving en selectie oplossing, dan begeleiden wij jou optimaal.

Medewerker technische dienst

Heb jij enige ervaring in de technische dienst en ben je op zoek naar een functie waar je de volgende stap kunt maken? Wil je werken in een werkomgeving klein genoeg om je eigen inbreng en initiatief te kunnen tonen, maar groot genoeg om te werken met de nieuwste technologieën? Dan is dit een functie voor jou!

Senior medewerker Front Office met coördinerende taken

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en word jij blij van mensen adviseren en informeren? Heb je een aantal jaar ervaring als callcentermedewerker en wil je graag een volgende stap maken? Wij zijn op zoek naar een Senior medewerker Front Office! Een afwisselende en uitdagende functie waarbij jij het team motiveert en (deels) coördineert.

Glaszetter/schilder

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een schoolverlater installatietechniek voor de functie van monteur sanitair. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Monteur Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Ben jij technisch? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen?  Lees dan snel verder!

Loodsmedewerker logistiek

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als loodsmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!


Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Medewerker Kwaliteit en Preventie

Het adviseren van leidinggevende, beheren van de handboeken, de invulling en de formulering van het beleid van veiligheid en kwaliteit binnen de gehele organisatie. Als medewerker Kwaliteit en Preventie zorg jij ervoor dat veilig werken 'in the picture' komt en hier blijft! Een uitdagende en afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Medewerker onderhoud- en winterstalling sloepen

Aan het einde van het zomerseizoen worden de sloepen weer klaargemaakt voor de winter. De sloepen gaan terug naar de winterstalling en hebben een onderhoudsbeurt nodig. Wij zijn op zoek naar iemand die deze sloepen kan voorzien van een onderhoudsbeurt.

Voordat je zelfstandig als monteur aan de slag gaat word je gedurende de zomerperiode ingewerkt in de nieuwbouw.

Adviseur/monteur elektrisch varen

Zijn duurzaamheid, watersport, techniek en samenwerken termen waar jij enthousiast van wordt? Dan is dit een functie voor jou! In de functie van adviseur/ monteur elektrisch varen komen deze termen samen en zorg jij er met jouw passie voor dat meer mensen elektrisch gaan varen.

Hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en maak je graag echt iets moois? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround monteur tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Schilder

Ben je nauwkeurig? Heb je twee rechterhanden en ben je niet bang dat deze vies worden? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Accountmanager Sales

Krijg jij energie van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil je de komende jaren meewerken aan het uitbouwen van onze marktpositie door het leveren van hoogwaardige oplossingen voor de procesindustrie? Ben jij vasthoudend, sociaal vaardig en heb je iets met techniek? Dan zou dit zomaar een functie voor jou kunnen zijn.

Teamcoördinator binnendienst

De verbindende schakel binnen het team, dat ben jij als Teamcoördinator binnendienst. Jij bent het eerste aanspreekpunt, stimuleert en motiveert de medewerkers en bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van de werkzaamheden. Een afwisselende en uitdagende functie!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

Tegelzetter

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van aanpakken en ben je op korte termijn op zoek naar een leuke functie? Wij zoeken per direct een tegelzetter in Sneek!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid.Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

Servicemonteur

De inspectie, het onderhoud, reparatie en renovatie aan verschillende installaties daar houd jij je allemaal mee bezig als servicemonteur bij deze organisatie werkzaam op het gebied van machinetechnologie. Een afwisselende en uitdagende baan!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!