Werknemer van de maand: Rikus

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Ik woonde eerst in Groningen bij mijn ouders, maar omdat mijn vriendin haar eigen speelgoedwinkel is begonnen in Heerenveen zijn wij hier samen gaan wonen. Vanwege de grote reistijd die ik moest maken voor mijn werk ben ik op zoek gegaan naar werk in de omgeving van Heerenveen.

Via een vacaturebank online heb ik gereageerd op verschillende vacatures. Een van de vacatures was geplaatst door Jobz-on in opdracht van een groot printerbedrijf. Omdat de vacature niet aansloot bij mijn cv en ikzelf liever een grotere uitdaging wilde, heeft Jobz-on contact voor mij gelegd bij Hegosteen in Hommerts. Het bedrijf was zoekende naar een verkoper/ webbeheerder. Dat laatste is nu mijn functie geworden binnen Hegosteen. Ik ben verantwoordelijk voor de website en zorg ervoor dat alle producten op de juiste manier er naar voren komen.

Hoe vind je jouw werk?
Het werk is erg leuk! De website en het bedrijf zijn in volle ontwikkeling en ik ben erg blij hier onderdeel vanuit te kunnen maken. Daarnaast ben ik de eerste in deze functie en ik vind het erg leuk om deze functie zelf helemaal in te richten.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Erg prettig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet altijd veel van merk, omdat ik natuurlijk gewoon aan het werk ben bij Hegosteen. Maar het contact wat ik heb is altijd prettig en zij hebben mij goed geholpen aan een passende baan!

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk volg ik nog een flex studie Ondernemerschap en Retail management op het NHL Stenden in Leeuwarden. Om af en toe nog een beetje fit te blijven vanwege het zittende werk, probeer ik de laatste weken een á twee keer per week te hardlopen.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zij naar werk?
Voor mensen die op zoek zijn naar werk kan ik maar één tip geven en dat is gewoon je cv zo goed mogelijk opstellen en inleveren bij Jobz-on. Ik ben er van overtuigd dat Manon (die mij heeft geholpen) en haar collega’s een passende baan voor je zullen vinden. Zelfs als Groninger in Friesland ;)