Werknemer van de maand: Henk

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke dag verschillend is en weer nieuwe uitdagingen voor de deur staan"

Waar werk je?
Momenteel ben ik een maand werkzaam bij Steinfort.

Wat voor werk doe je daar?
Bij Steinfort ben ik werkzaam als productieleider, de uitdaging voor mij is om ervoor te zorgen dat alle producten zo snel en goed mogelijk bij de klant terecht komen. Hierbij probeer ik onze mensen zoveel mogelijk te motiveren om het hoogst haalbare eruit te krijgen. En helpen bij het ontwikkelen van de mensen zelf.

En hoe ziet je team eruit?
Het team bestaat uit 80/100 dames en heren van alle leeftijden, wat het werk natuurlijk extra mooi maakt. En het team is eerlijk en staat altijd voor Steinfort klaar!

Hoe ziet een dag werken bij .. er voor jou uit? En wat vind je het leukste aan je werk?
Elke dag is verschillend en staan er weer nieuwe uitdagingen voor de deur. Personeel motiveren en er voor zorgen dat alles op tijd de deur uit gaat met de juiste kwaliteit. Dit doen we natuurlijk met het gehele team, hiervoor hebben we ook ons dagelijkse overleg.

Wat vind je minder leuk?
Tot nu toe nog geen negatieve dingen tegen gekomen omdat het nog allemaal nieuw is en er voor mij allemaal uitdagingen liggen om samen op te gaan lossen.

Wat zijn je uitdagingen?
De uitdaging in mijn baan is ervoor te zorgen dat we als productieafdeling zo optimaal mogelijk draaien. Hierbij wil ik het aantal manco’s zoveel mogelijk richting 0 niveau brengen, de kwaliteit verhogen, de netheid op de afdelingen verbeteren en vooral het personeel motiveren hier een bijdrage aan te leveren.

"Mooi om te zien dat het team altijd voor Steinfort klaar staat"

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Natuurlijk hoop ik nog altijd werkzaam te zijn bij Steinfort en blijven ontwikkelen en verbeteren, zowel in personeel als in machines.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Via mijn account van Linkedin kwam ik deze vacature tegen bij Jobz-on.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Via Jobz-on ben ik bij Steinfort op contract gekomen dus ben niet werkzaam voor Jobz-on. Ze hebben mij wel ontzettend goed geholpen bij het krijgen van deze baan als tussenpersoon en hier ben ik ze nog altijd dankbaar voor.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Op dit moment ben ik vader van een prachtige zoon Tim van 3 jaar en een mooie dochter Zoë van 14 weken. Hierbij natuurlijk niet te vergeten mijn vriendin Tineke die me steunt bij alles wat ik doe. Hiernaast mag ik graag voetballen en motorrijden.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Meld je vooral aan bij Jobz-on want dan komt alles goed.
 
Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Enthousiast geworden over het werken bij Steinfort? Ze zijn nog op zoek naar medewerkers! Bekijk al onze vacatures.