Werknemer van de maand: Fatima

"Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling."

Waar werk je?
Ik werk bij Energiewacht B.V. in Zwolle.

Wat voor werk doe je daar?
Mijn functie bij Energiewacht B.V. is; HR medewerker. Samen met mijn collega regelen wij alle administratieve zaken met betrekking tot het personeel. Maar ook zorgen wij voor een bloemetje, gebakje en een attentie voor medewerkers die jarig zijn, een kind hebben gekregen of hun jubileum vieren en/of zoveel jaar getrouwd zijn. Maar zorgen we ook voor een fruitmand voor langdurig zieke medewerkers.

Hoe ziet het team eruit?
Ons team is een echt dames team. Erg gezellig en sociaal. Het team bestaat uit een manager, HR adviseurs en ik met mijn collega als HR medewerker. Binnenkort begint er ook een recruiter binnen ons team. Een man!

Hoe ziet een dag werken er voor jou uit? En wat vind je het leukste aan je werk?
Elke dag is anders bij ons. Je doet niet steeds dezelfde werkzaamheden. Zoals ik eerder ook heb beschreven doe ik alle administratieve werkzaamheden die gedaan moeten worden voor het personeel. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het maken van contracten, beëindiging arbeidsovereenkomst, verlof, verzuim, opleidingen etc. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling.

En wat vind je minder leuk?
Niet minder leuk, maar ik moest wel wennen aan de manier waarop brieven worden gemaakt binnen Energiewacht B.V. Bij mijn vorige baan was dat bij wijze van een paar klikken en de brief werd gemaakt door het programma en ook digitaal verstuurd. Dat is hier niet zo.

"Voor mij is alles wel een uitdaging. Ik wil goed in mijn werk zijn en hiervoor doe ik ook mijn best."

Wat zijn je uitdagingen?
Voor mij is alles wel een uitdaging. Ik wil goed in mijn werk zijn en hiervoor doe ik ook mijn best. Ik was nog maar 4 weken aan het werk toen de lockdown in ging. Dus het inwerken is anders verlopen dan gepland. Maar dit wil niet zeggen dat ik mijn werk slecht doe. Dit is alleen maar een extra uitdaging voor mij. Waar ik ook wel van houd.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Dit vind ik altijd een lastige vraag. Ik hoop dat ik dan nog steeds werkzaam ben in het HR wereldje. Ik hoop ook nog steeds bij Energiewacht B.V., maar het belangrijkste is dat ik dan nog steeds gezond en gelukkig ben.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Janet heeft me benaderd. Zij heeft mijn cv gevonden op de site van de Nationale Vacaturebank.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Prettig. Altijd goed bereikbaar en ze staan klaar om je te helpen met jouw vragen.  

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Ik heb een zoontje van bijna 1,5 jaar. Naast mijn werk ben ik veel bezig met hem. Spelen, wandelen, verzorgen etc.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Geef niet op!

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Ben je op zoek naar een leuke functie? Bekijk dan onze vacatures.