Even voorstellen: Michel Dijkstra

Vanaf mei is Michel ons team komen versterken. Als Online Marketeer is hij verantwoordelijk voor de vacatures, online bereik, de socials en onze website. Lees snel verder, dan stellen wij Michel aan je voor!

Hallo! Ik ben Michel Dijkstra, ik ben 34 en ik woon in Menaam (Menaldum voor de Nederlanders ;)). Hier woon ik samen met mijn prachtige gezin (vriendin, dochter en zoon). Naast mijn baan breng ik dan ook graag tijd door met mijn kinderen. Daarnaast zit ik graag op de racefiets of kijk ik vanaf mijn bank naar sport.

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, maar tot een carrière binnen de topsport heeft dit niet geleid. Via verschillende wegen ben ik 4 jaar geleden de arbeidsbemiddeling sector binnen gestapt en hier heb ik mij de afgelopen twee jaar kunnen ontwikkelen tot Online Recruitment Marketeer.

Als Online Marketeer is mijn voornaamste doel, het verbinden van de markt en het aanbod. Hierbij zorg ik er voor dat de vacatures bij de juiste doelgroep in beeld komen. Alles om de juiste match te maken tussen klant en kandidaat!

Hoe ik dat doe? Door vragen te stellen aan kandidaten, opdrachtgevers, aannames te doen en deze te testen zodat alle uitingen (zowel online als offline) aan sluiten bij de behoeftes van de kandidaat.


Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!