Keek op de week: Week 9 - 2024

Naast de feestelijkheden en het afscheid van Helle vorige week keerde deze week de rust weer terug en hebben we hard gewerkt.
De slingers weer in de kast en eerst maar eens wat herindelen qua kantoorinrichting, zo heeft Tieme een nieuw bureau kregen en ook Jolanda heeft nu haar eigen, vaste, plek.


Lyda nam afgelopen dinsdag deel aan de eerste van vier ''Leiderschap voor medewerkers'' trainingdagen georganiseerd door MKB beter. Onder de bezielende leiding van Hans Heres en Peter Scherjon én met Janet als mental support heeft zij mooie stappen gezet. Goed gedaan Lyda en we zijn benieuwd na het afronden van de training naar je ervaringen!

 

Samen met Fleur is Lyda momenteel ook druk bezig om bestaande en nieuwe vacatures  te vervullen bij onze klant Zebra. Zo zaten ze afgelopen week in een online meeting met Marjolein Noppert en Harry de Haan om meer achtergrond informatie te vergaren over een aantal uitdagende functies binnen quality, safety & health. Bedankt voor de heldere uitleg en deze uitdagende functies; binnenkort staan ze online dus hou vooral onze website in de gaten!

 

Donderdagmiddag had Fleur een afspraak bij Dinkla Verkeersopleidingen in Sneek met Rixt Beukens, na een succesvolle plaatsing onlangs is het altijd goed om even te evalueren. Op kantoor zeiden we al; ''Fleur, regel jij even wat proeflessen voor ons?'' Jantsje zag zichzelf al in de vrachtwagen zitten en Manon aast al jaren op haar motorrijbewijs.
Rixt, die nog niet zo lang geleden bij Dinkla gestart is zit goed op haar plek en samen met Edwin Kooistra en Tjeppie Verbeek heeft Fleur de sfeer binnen dit mooie bedrijf nu zelf moge ervaren. ''Het is dat Janet zo goed op mij past maar, voor deze organisatie wil je graag werken!'' aldus Fleur.

 

Recruitz-on heeft het deze week vooral druk met het afronden van 2 gloednieuwe werkenbijsites, naar verwachting gaan deze maandag ''de lucht'' in waarna ze het resultaat zeker gaan delen.

 

Kortom, iedereen lekker op pad & aan de gang. Persoonlijke ontwikkeling, het vervullen van vacatures of het blij maken van werkgevers....wij draaien onze hand er niet voor om maar nu eerst: weekend!!