Keek op de week: Week 7 - 2024

Het is vrijdag en daarom weer tijd voor de Keek op de Week vanuit Jobz-on.
Afgelopen week hebben we weer mooie zaken gedaan, nieuwe klanten mogen verwelkomen en toffe projecten gedraaid. Benieuwd? Lees snel verder!


Om aan de nodige vitamines te komen deed onze Lyda onlangs mee aan een leuke actie op LinkedIN waarbij Vitamine Bo uit Sneek trosjes bananen weggaf.
Extra leuk omdat onze oud stagiaire Antsje hier nu werkt en heel Sneek en omstreken voorziet van vers fruit. Wij hadden geluk want we kregen zowaar een volledig proefpakket van Vitamine Bo met vers fruit voor op kantoor. Dat viel bij iedereen goed in de smaak!


Maandag schoof Manon vanuit Recruitz-on aan bij Janneke Kruse van de Koninklijke Drukkerij De Vries uit Sneek. Het doel was om te kijken of recruitment marketing hen kan ondersteunen in het beter zichtbaar worden als werkgever met als resultaat dat vacatures op eigen kracht sneller ingevuld worden. Een leuk gesprek bij een mooi bedrijf, we hopen hier binnenkort opvolging aan te kunnen geven.


Daarnaast krijgt Recruitz-on steeds meer aanvragen voor het draaien van wervingsfilmpjes, vaak in combinatie met een vacaturecampagne. Om dat goed te kunnen doen heb je goed materiaal nodig! Zo probeerde Tieme afgelopen week onze nieuwe beeldstabilisator uit, getuige de foto werkt deze prima.
 

Donderdag stond de draaidag bij Geje op de agenda, we werden verwelkomd door kantoorhond Coco en we hebben prachtige beelden kunnen schieten!
Hou de socials van Recruitz-on in de gaten voor het eindresultaat!


Vanuit Jobz-on ook nog even speciale aandacht voor de JobAlert. We merken dat steeds meer mensen zich aanmelden en dat is een goede zaak! Per week krijgen we meerdere nieuwe vacatures binnen, wil jij nou als eerste hiervan een notificatie per mail ontvangen? Maak dan een JobAlert aan met jouw eigen voorkeuren en je mist geen enkele vacature meer!


Dat was ‘m weer deze week, namens ons hele team wensen we jou een fijn weekend en tot volgende week!