Keek op de week: Week 6 - 2024

Wat een drukke en enerverende week hebben we achter de rug, prachtig!

Bedrijfsbezoeken, getekende offertes, succesvolle wervingscampagnes...lees snel verder voordat je de vrijmibo ingaat!

 

Omdat het vertrek van onze Helle nu toch wel dichtbij begint te komen, 21 februari heeft ze haar laatste werkdag, moest Janet aan de bak. Deze week stond de salarisverwerking op het programma, ons hele team zit met samengeknepen billen de 24e af te wachten maar Janet heeft aangegeven dat ze alles onder controle heeft;-) 

 

Samen met Lyda, die deze week haar rentree maakte, reisde Janet af richting Wajer alwaar ze in gesprek gingen met Syta Klijnstra om te kijken of Jobz-on kan ondersteunen in de werving.

Een prachtig bedrijf binnen de jachtbouw en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

 

Manon had afgelopen maandag een afspraak met Rene Nagelhout van GEJEhydraulics in Joure, om de werving extra te boosten hebben ze besproken een wervingsfilm op te gaan nemen. Recruitz-on draait hier haar hand uiteraard niet voor om, binnenkort delen we het resultaat met je!

 

Vanuit Recruitz-on is er nog meer leuk nieuws! Joelle Reen die stage loopt bij Jobz-on voor haar opleiding tot accountmanager had nog wel wat tijd over en houdt net als Manon enorm van praten. Perfect geschikt dus voor een leuke acquisitie opdracht! Samen zijn ze afgelopen week gaan zitten om het e.e.a door te nemen en zo ontstond er spontaan ''Belluh met Joëlle''. Volg jij Recruitz-on al op social media? Binnenkort krijgt dit namelijk een leuk vervolg. Welkom aan boord in ieder geval Joëlle!

 

Afgelopen woensdag nam Janet deel aan het community member programma van MKBBeter, georganiseerd door Peter Scherjon en Hans Heeres.

Doel van deze eerste dag van in totaal 10 dagen, is het verkennen van de structurele groei en inspiratie in ondernemerschap en leiderschap. Het borgen van de ontwikkeling van jezelf, bedrijf, team en medewerker.

Samen met andere MKB'ers uit de regio was dit een enorm inspirerende dag, uiteraard kregen wij in onze groepsapp een foto van de lekkere koekjes die werden geserveerd. Janet gaat in ieder geval vol inspiratie het weekend in.

 

Wij hopen jij ook! Proost alvast en tot volgende week!