Keek op de week: Week 52

De laatste Keek op de Week van 2023, en wat een prachtig jaar!

Benieuwd naar wat er zo prachtig was én wat we in 2024 van plan zijn, lees snel verder!

 

2023 was het jaar van verandering en groei.

De markt werd grilliger en soms ook lastiger, we verwelkomden daarom Fleur en Eelkje als nieuwe recruiters en zowel Lyda als Jantsje werden in 2023 moeder van 2 prachtige baby's!

We vervulden vacature na vacature en wisten op deze wijze menig werkgever en werkzoekende blij te maken, we gaven meer vorm aan de samenwerking met Jobswitch en JOOOP Werkt en er ontstonden ideeën voor een nieuw op te richten marketingconcept. Zo gezegd zo gedaan en in de zomer kwam Manon

 bij het team om Recruitz-on samen met Tieme en Michel op te tuigen en te lanceren.

Michel heeft een nieuwe uitdaging gevonden en heeft ons per november verlaten, echter, daar kwam Fleur (ja, we weten het...2 Fleurs is eigenlijk niet handig) om de hoek kijken.

Ook het team van Recruitz-on is daarmee voor nu weer compleet.

 

Al die veranderingen zorgden voor de nodige uitdagingen en ''het wennen aan'' maar Jobz-on zou Jobz-on niet zijn als er niet collectief mouwen werden opgestroopt, schouders werden gezet en handen werden gereikt.

Zo terugblikkend aan het einde van het jaar is dat precies wat er gebeurd is. Samen werken we continu door aan de verbetering en verbreding van Jobz-on.

Of je nu een nieuwe baan of nieuw personeel zoekt, een marketingcampagne wilt lanceren of een nieuwe werkenbijsite wilt, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wilt helpen of behoefte hebt aan een outplacement traject of een jobcoach. Aan de Zeilmakersstraat weten we daar wel raad mee! Dat blijven we doen, ook in 2024, meestal met een grote glimlach en soms met de vuist op tafel.

 

In het nieuwe jaar ligt onze focus op het verder uitbouwen van Recruitz-on en het verstevigen & uitbreiden van onze uitzendwerkzaamheden. Er is veel beweging gaande binnen de Friese arbeidsmarkt en wij zijn ervan overtuigd dat we jou, als werkgever of werkzoekende, perfect kunnen ondersteunen hierin. We zullen zichtbaarder worden en meer naar buiten treden, we gaan met Recruitz-on onze regio verbreden richting Groningen & Drenthe, we willen nóg sneller de juiste kandidaat vinden & plaatsen en onze klanten helpen waar we kunnen.

 

Gaan jullie dan alleen maar leuke dingen doen?

Nee, ook afscheid hoort erbij.

 

Zo gaat Helle vanaf Q2 van haar vrije tijd genieten, een vertrek wat zeker zijn sporen na gaat laten maar waar Janet samen met haar team en na een paar tranen en borrels ook weer het beste van gaat maken. Tevens zal Jolanda onze nieuwe collega Janet haar financiële geweten worden. We hebben er zin in, in 2024. Voor nu ontkurken we eerst de fles en bakken we oliebollen maar vanaf 2 januari staan we weer volledig voor je klaar.

 

We wensen jou namens het hele team van Jobz-on, Recruitz-on en Jobswitch een fantastische jaarwisseling en een gezond en vrolijk 2024.

Tot in het nieuwe jaar, wij stropen de mouwen vast op!