Keek op de week: Week nr. 51

Week 51, de Top 2000 en de gourmetstellen komen nou wel erg dichtbij!

 

Zo vierden we donderdag de 14e met ons gehele team alvast kerst, wat een geslaagde avond! We begonnen in de Waterpoort van Sneek waar we van Sietse Wierda een mooie geschiedenisles kregen, het verhaal van 'Grutte Pier' kwam langs en het was interessant om wat meer te leren over de historie van Sneek.

 

Na weer naar beneden geklauterd te zijn vervolgden we onze tocht naar Paul Ruiter alwaar de kachel gelukkig aanstond en er ook aan onze inwendige mens was gedacht. Met een borrel en een hapje én op een authentieke plek nam Henk van der Veer ons mee in zijn passie voor taal, Sneek en geschiedenis.

Henk is stadsdichter en aan de hand van enkele van zijn gedichten leerden we meer over het Snekers, tradities en cultuur en waarom Sneek, Sneek heet!

 

Tegen zevenen begon onze maag toch wel te rommelen dus hup, op naar 't Vaticaan. Wat een bijzonder en mooi restaurant! Eigenaar Sjoerd Schot had een prachtig menu voor ons samengesteld en samen met zijn team zorgde hij voor een heerlijke, culinaire afsluiter! Het was naast een ontzettend gezellige avond ook heel leuk om de partners van collega's eens ''in het echt'' te zien & te spreken, er ontstonden mooie verhalen! De kater kwam later maar, zoals Janet altijd zegt: 's Avonds een vrouw, s' ochtends een vrouw...ze zaten er weer om 09.00 de volgende ochtend.

 

Namens het hele team van Jobz-on en Recruitz-on wensen we jou en je dierbaren een warme, knusse en fijne kerst toe, volgende week blikken we alvast even vooruit op de toffe dingen die er voor 2024 op de planning staan maar voor nu eerst een paar dagen genieten!

 

Proost!????