Keek op de week: Week 50

De Keek op de Week van week 50 stond, hoe kan het ook anders, in het teken van de feestdagen! Benieuwd wat ons team voor leuke dingen heeft gedaan? Lees snel verder!

De week van de kerstpakketten....Fleur en Janet zijn samen op pad gegaan richting Heerenveen en Joure om langs te gaan bij onze uitzendkrachten en klanten. Tijdens de route luisterden ze tot in den treure naar Janet haar favoriet, de top 4000. Laten we het zo zeggen, alle kerstnummers werden voluit meegezongen en ze kunnen geen Mariah Carey meer horen.

Ook Eelkje heeft de nodige ritjes gereden om mensen blij te maken met een leuke attentie. Goed gedaan dames! Onze stagiaire Joëlle haalde dinsdag haar rijbewijs! Ondanks dat er best wat zenuwen waren kwam er in de middag een appje in de groepsapp: Geslaagd!

Super goed gedaan Joëlle, gefeliciteerd en op naar veel veilige kilometers! Tussen de kerstpakketten door was er ook nog wat tijd voor werk, zo waren Fleur en Janet op bezoek bij Mijle Vlasman van Vlasman Jachtbetimmering.

Mijle is dé (jachtbouw) timmerman van het noorden, en verder dan dat! Samen met zijn top team zijn zij verantwoordelijk voor verschillende projecten binnen de jachtbouw en, met prachtige resultaten! Ben jij nou een echte ''Handige Harrie of Harriët'' en is werken met hout jouw grote passie? Neem dan contact met ons op en wie weet bouw jij straks mee een aan van de prachtige projecten van Vlasman! Om alvast even vooruit te blikken naar de lente van 2024....Janet zit in de organisatie van de ''Open bedrijven dag Súdwest-Fryslân'', een prachtig initiatief van het Werkfestival waarbij bedrijven uit de regio hun deuren openen voor belangstellenden én werkzoekenden.

Uiteraard doet Jobz-on mee aan deze dag op zaterdag 9 maart 2024, maar er is nog ruimte voor bedrijven om zich aan te melden!

Benieuwd naar de voordelen die deze dag jouw organisatie kan opleveren? Kijk snel op www.werkfestivalsneek.nl en geef je op! Op naar de laatste ''echte'' werkweek van het jaar, voor nu een goed weekend gewenst!