Keek op de week: Week 5 - 2024

De meest depressieve maand van het jaar is weer achter de rug en het hele team aan de Zeilmakersstraat kijkt reikhalzend uit naar de lente.

Benieuwd wat we afgelopen week zoal gedaan hebben? Lees snel verder!

 

Op 6 februari keert onze Lyda weer terug van haar zwangerschapsverlof! Reden voor een feestje dus!

Samen met Janet heeft ze afgelopen week het e.e.a doorgesproken zodat ze komende week een goede start kan maken; een goede voorbereiding is het halve werk.

Alvast van harte welkom terug Lyda, we zijn blij dat je er weer bent!

 

Eelkje en Janet gingen daarnaast op bezoek bij @AVK Plastics in Balk, wat een tof bedrijf! @Joyce Schram heeft ze hartelijk welkom geheten en voorzien van een rondleiding, het blijft één van de leukste dingen van ons vak: bij nieuwe klanten op verkenning!

 

Fleur, die bijna op vakantie gaat naar Zanzibar, is samen met Tieme vaak verantwoordelijk voor de foto's en social media post's met een glimlach! Ook afgelopen week mocht onze Fleur weer in de meest idiote houdingen poseren om tot de beste foto te komen. Fleur, alvast een hele fijne vakantie en pas op voor de wilde dieren als je op safari gaat!

 

Als afsluiter deze week een prachtig resultaat voor @Recruitz-on, zij hebben van verschillende opdrachtgevers de kans gekregen een hele gave nieuwe werkenbijsite neer te zetten! Druk, druk, druk dus de komende weken maar wél een hele mooie drukte! Volg jij ze al op social media?

Goed, onze week was wederom geslaagd, op naar een mooi weekend en we wensen jou niets minder! Tot volgende week!