Keek op de week: Week nr. 49

Sinterklaas is weer op zijn retour richting Spanje en Kerstmis komt eraan.
Drukke weken voor ons team maar, naast hard werken ook een hoop gezelligheid
Benieuwd naar wat we de afgelopen week beleefd hebben? Hierbij de Keek op de Week, lees snel verder!

We begonnen de week met een ontzettend lief berichtje van één van de deelnemers van OnStage van afgelopen week.

Tieme en Fleur hebben ontzettend hun best gedaan om het vak van marketeer & recruiter uit te leggen en, niet onverdienstelijk!
Leuk dat men de moeite neemt om ons even extra te bedanken, wij hebben het ook als een geslaagde dag ervaren!

Tussen het 'gewone' werk door zijn we de afgelopen week ook druk geweest met de naderende Kerst. Onze kerstboom is binnen en Jantsje is enorm druk geweest met het inpakken van de kerstpresentjes voor onze Jobz-on toppers.
De rollen pakpapier en plakband waren niet aan te slepen maar, het is gelukt! Eelkje heeft donderdag de eerste lichting al meegenomen richting IJB. Volgende week vieren we met het interne team alvast Kerst met een leuke rondleiding, cursus Sneekelogy & een lekker etentje.Donderdag was een drukke dag qua afspraken, 

Manon en Janet waren samen op bezoek bij Ottenhome in Heeg, het was een geglibber om er veilig te komen door de vorst maar het is gelukt! De koffie stond klaar en samen met Jan IJben en Johan Potma hebben ze een constructief gesprek gevoerd over het invullen van (lastige) vacatures met behulp van de recruitment marketing expertise van Recruitz-on. Na helder in kaart te hebben gebracht wat de wensen zijn en wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen togen we snel terug naar de zaak want Manon moest door naar een volgende meeting.

Samen met Jan Willem van Beek van het Modelspoor museum in Sneek hebben we gekeken naar de beste wervingsstrategie voor het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. Met de geplande verhuizing van het museum is er een sterke behoefte aan nieuwe vrijwilligers om zo de continuïteit en bezetting te kunnen borgen. Vrijwilligers functies verschillen niet zoveel van ''standaard'' vacatures, de doelgroep is echter compleet anders. Goede reden dus om de handen in één te slaan en na te gaan denken over hoe je met je arbeidsmarkcommunicatie die doelgroep bereikt, naast een goed gesprek was het ook uitermate interessant om een blik in het museum te werpen.

Kortom, een drukke en productieve week!

Wij wensen je een prachtig weekend