Keek op de week: Week 48

Het mag dan wel een koude en gladde week zijn geweest, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog steeds leuke dingen te doen! Wij delen graag wat we hebben meegemaakt dus lees snel verder

Onze financiële en administratieve collega @Jantsje was vorige week aanwezig bij een bijscholing voor de uitzendbranche, georganiseerd door @armslag. Heel nuttig, aangezien er de afgelopen tijd veel wijzigingen hebben plaatsgevonden. Om onze uitzendkrachten en opdrachtgevers optimaal te kunnen informeren, houden we graag onze kennis op peil!

Om al het geleerde direct in de praktijk te brengen, hadden Jantsje en Janet een evaluatie bij de Pollepleats! Dit was een nuttig bestede ochtend met een fantastisch uitzicht vanuit de bruidssuite.

Afgelopen donderdag was het weer zover! De doe dag van Onstage. Zowel 's ochtends als 's middags mochten wij VMBO-leerlingen ontvangen om ze wat meer te laten zien over ons bedrijf! De ene groep ging mee met Tieme voor Online Marketing en de andere groep mocht met Fleur mee voor recruitment. Ze moesten aan de bak, want bij Fleur gingen ze sollicitatiegesprekken voeren en cv’s beoordelen. Bij Tieme werden er vacatures geschreven en advertenties gemaakt. Voor één advertentie hadden we de tijd om de schets uit te werken op de computer. Het resultaat delen wij maar al te graag met jullie! Ontzettend leuk om de scholieren zo geïnteresseerd te zien en ze een stapje verder te kunnen helpen in hun keuze "wat wil ik later worden". Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij.

Ine Trees en 3oburo, bedankt voor de goede organisatie.

Joelle haar tweede week zit erop! En wat gaat ze goed! Voordat we het wisten, hing ze al aan de lijn! Belt met kandidaten uit het systeem, checkt de referenties en is sneller dan het licht als het gaat om het aannemen van de telefoon! En is al druk bezig met het matchen van vacatures en kandidaten. Joelle is blij, maar wij zeker niet minder.