Keek op de week: Week 47

Wat een mooie week! Veel afspraken, nieuwe samenwerkingen en mooie initiatieven.
Benieuwd? Lees snel verder!

Maandagmiddag zijn Helle en Fleur op bezoek geweest bij Rameau. Wij zijn al een tijdje bezig om verschillende vacatures in te vullen bij Rameau maar Fleur had hier nog geen echte kennismaking gehad. Nu inmiddels een aantal leuke kandidaten aan het werk zijn bij Rameau werd het hoog tijd om eens kennis te maken! Voor Helle bekend terrein, maar voor Fleur nog wat minder bekend. Bij binnenkomst kregen zij een warm welkom van Sytske met aansluitend een rondleiding door het bedrijf. Ontzettend interessant om eens achter de schermen te mogen kijken, prachtig bedrijf! In januari gaan er 2 enthousiaste dames starten, op de frontoffice! 

Dinsdag ging Manon van Recruitz-on het gesprek aan met Charlotte Hoekstra van branding in beeld, als voormalig collega's was het een gezellig weerzien! Om de online zichtbaarheid voor werkgevers optimaal in te zetten ontstonden er mooie ideeën om samen te gaan werken. Branding in beeld is niet alleen sterk in het schieten van professionele foto -en video content maar heeft óók recruitmentkennis. Perfect dus!

Woensdag zijn Fleur en Janet hartelijk welkom geheten door de receptionist van huhtamaki! De deur werd opengehouden en de koffie stond klaar.
Wat een warm welkom!
Huhtamaki is een prachtige fabriek waar innovatie en techniek elkaar ontmoeten. Als operator kun je hier je hart ophalen. Robin Souwman bedankt voor de hartelijke ontvangst.

Donderdag begon vroeg want Niels hoekstra stond al om 07.00 uur bij Janet voor de deur te toeteren, samen gingen ze op weg naar Leeuwarden om daar deel te nemen aan een ontbijtsessie. Het thema ''Kansen in Krapte'' is nu meer actueel dan ooit!

Een prachtig initiatief van fryslan werkt, een samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, UWV en en sociale partners in Friesland.
Vanuit JOOOP werkt en Jobz-on een stokpaardje, gelukkig kijkt menig werkgever inmiddels verder dan een CV waardoor ook kwetsbare werknemers hun plek vinden. Wil je meer weten over de dienstverlening van JOOOP Werkt? Janet gaat graag het gesprek met je aan!

Wij gaan genieten van ons weekend, jij hopelijk ook!
Tot de volgende Keek op de Week!