Keek op de week: Week 46

Voor je onze keek op de week hebt gelezen kun jij natuurlijk geen weekend vieren. Dat snappen wij maar al te goed! Hierbij weer een inkijkje in onze werkweek. Maken we je al nieuwsgierig? Bekijk snel wat wij deze week hebben beleeft.  

Op dinsdagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse beroepenfeest van Onstage. In de Sneker Sporthal kwamen middelbare VMBO scholieren vanuit heel Sudwest Fryslan samen om kennis te maken met verschillende beroepsbeoefenaars. Namens Jobz-on waren Fleur en Michel aanwezig. Onder begeleiding van een zeer enthousiaste speaker en klanken die op een goed dancefeest niet zouden misstaan werden de scholieren welkom geheten op de rode loper. Daarna gingen ze in gesprek om een match te maken zodat ze tijdens de Doe-Dag een keer kunnen meelopen in het bedrijf. Na een ferme handdruk en leuke gesprekken gevoerd te hebben konden we tijdens de netwerkborrel proosten op een leuke en succesvolle dag. Er was veel animo om bij ons een kijkje te nemen tijdens de Doe-Dag ????.

Tussen de bedrijven door zagen we Helle ook meerdere keren voorbij komen. Als één van de Match Makers ondersteunde ze de scholieren met het zoeken naar hun favoriete beroep.

Op woensdag is Janet bij Zebra op bezoek geweest voor een jaarlijkse evaluatie. Ook dit jaar was het weer een fijn gesprek met een goede uitkomst.

Op donderdag hadden we bezoek. Vanuit VC Sneek, kwamen Bert Brand (assistent coach) en Rosa Entius (speelster) van Dames 1 langs voor koffie en een rondleiding. Leuk om te verkennen waar we elkaar kunnen versterken en als sponsor de betrokkenheid te voelen. Super dat ze er waren. ????

Kortom, weer een gezellige week met evenementen en contacten! Heb jij ook zin in een baan bij een gezellige organisatie en wil jij ook genieten tijdens je werk? Wij zoeken nieuwe collega’s, onder andere een marketeer met een passie voor tekst én een financieel administratief medewerker! Misschien schuif jij binnenkort wel aan tijdens onze gezellige lunches!

Voor nu, een goed weekend gewenst en tot volgende week!