Keek op de week: Week 45

Sommige weken herinner je je tot in de eeuwigheid. Afgelopen week was zo’n week. Maken we je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Afgelopen dinsdag hebben Fleur en Janet een halve storm getrotseerd om bij Efko te komen. De gemeente Súdwest-Fryslân had hier een bijeenkomst georganiseerd met als thema “Kansen voor ondernemers op een krappe arbeidsmarkt”.  Efko nam ons mee in het fenomeen open hiring. Maar ook onze collega’s van JOOOP; Harmen en Niels waren aanwezig en gaven een presentatie over de samenwerking tussen Vonk! – JOOOP en Jobz-on. Dit was een groot succes want de eerste afspraken met opdrachtgevers zijn gemaakt!

Woensdagavond waren Helle en Janet aanwezig op de ALV van de Vereniging Ondernemend Sneek. Nadat de formaliteiten achter de rug waren en ze in de pauze van een heerlijk koud biertje hadden genoten zijn ze meegenomen in het leven van Yvo Staudt (31 jaar). Als kind wilde hij niets liever dan de allerbeste klassieke accordeonist worden. Op 18-jarige leeftijd vertrok hij naar Italië, maar zijn melodieuze droom spatte door eenzaamheid uiteen. Yvo besloot de switch te maken van muziek naar..... mechaniek! Hij stortte zich op het ontwikkelen van horloges en dit groeide uit tot één van de weinige mechanische horlogemerken in Nederland. Prachtig verhaal… we hebben al even op de website gekeken! Dat wordt nog ff doorsparen ;).

Donderdagochtend zijn we op pad geweest voor onze Kerstattenties…! Met Jantsje voorop hebben we weer leuke attenties uitgezocht voor onze klanten en uitzendkrachten… Maar hierover later meer want dit moet nog even een verrassing blijven.

Voor de vaste lezers onder jullie klinkt dit misschien als een standaard Jobz-on week. Toch zullen wij ons deze week, als collega’s van Tieme, blijven herinneren. Onze Benjamin heeft namelijk een grote stap in genomen en woont sinds deze week op zichzelf. Het is dus een week van emoties en loslaten :).  Tijd om weekend te vieren! Fijn weekend.