Keek op de week: Week 44

Het is alweer weekend! Maar natuurlijk niet voordat je onze Keek op de week hebt gelezen! We hebben namelijk weer genoeg beleefd! De week begon met slingers en zelfs de champagne werd ontkurkt. Maken we jou al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Fleur's werkweek begon feestelijk met slingers en ballonnen omdat ze afgelopen weekend jarig was. Dat hebben we, zoals altijd, met iedereen gevierd. Op dinsdag heeft ze flink uitgepakt met een heerlijke hazelnootschuimtaart van de Korenbloem. Die mag ze vaker meenemen!

Dinsdagmiddag gingen Tieme en Fleur samen naar het Atrium in Sneek. Hier was een informatiebijeenkomst van Onstage voor het Beroepenfeest op 14 november. MBO-leerlingen kunnen hier naartoe om een match te maken voor de "Doe Dag". Tijdens deze Doe Dag lopen ze een dagdeel mee met iemand uit het werkveld. Bij Recruitz-on krijgen ze een kijkje in de keuken bij Tieme als content marketeer, en bij Jobz-on kunnen ze met Fleur als recruiter meelopen.

Woensdag was daar dan eindelijk de livegang van Recruitz-on, het zusje van Jobz-on. Uiteraard hebben we dit moment aangegrepen voor een informele borrel met hapjes en drankjes. Als jullie ons volgen, hebben jullie Manon's champagnevaardigheden kunnen zien. Weten jullie nog niet wie Recruitz-on is? Bekijk dan snel hun pagina en website. Hun missie: heel Noord-Nederland bedienen als het gaat om het effectief inzetten van recruitmentmarketing en slimme arbeidsmarktcommunicatie.

Kortom, een feestelijke week! Heb jij ook zin in een baan bij een gezellige organisatie en wil jij ook genieten van feestjes en borrels? Wij hebben een vacature. Ben jij snel met solliciteren? Misschien sluit jij dan al aan bij onze kerstborrel. Fijn weekend!