Keek op de week: Week 43

Het is weer vrijdag, het einde van de werkweek. Dus jij zit weer klaar voor de Keek op de Week! Toch? Afgelopen week was het op onze Instagram “de Week van Janet”. Misschien hebben jullie haar wel gevolgd. Hierover straks uiteraard meer!
Afgelopen dinsdag was het eerst tijd voor een workshop ‘Creatief schrijven’. Het
recruitmentteam van Jobz-on en het marketingteam van Recruitz-on hebben onder
leiding van Manon gekeken naar hoe je verschillende teksten creatief en verleidelijk
maakt. Uiteraard konden we allemaal al lang schrijven maar er zit een groot verschil in hoe je schrijft. We hebben onder andere gekeken naar het doel  en de doelgroep van een tekst. Dat helder hebbende is het tijd om de z.g ‘Toverwoorden’ in te zetten en meer emotie in de tekst te leggen. De triggerwaarde neemt hierdoor toe.
Het was leuk om te ervaren dat iedereen een andere interpretatie bij
tekst heeft en om samen te kijken naar nieuwe schrijfmanieren. Dit zorgde voor een
interactieve, nuttige middag!

Zoals gezegd mocht Janet haar werkweek delen op Instagram. Ze zat dan ook maandagochtend helemaal in de stress met haar telefoon in de hand. Hopelijk lukt het in de rustige herfstvakantie wat leuke actie foto’s te maken! Toen ze haar agenda inkeek bleek het gelukkig mee te vallen en op Insta konden we zien dat zelfs het MT van JOOOP er aan moest geloven.

Op woensdag was het technisch weer, dus kon ze mooi op pad richting een aantal van onze opdrachtgevers. Zo is ze ‘s ochtends in gesprek gegaan met Christiaan Bik van Yme Kuiper. Hierdoor heeft ze een goed beeld van hun belangrijkste focuspunten de komende tijd. Maar natuurlijk is ze hier niet zonder een aantal mooie vacatures vandaan gekomen. In de middag is ze samen met Fleur naar Zebra geweest om de huidige langdurige samenwerking te evalueren.

Op donderdag heeft ze vanuit haar rol bij Jooopwerkt samen met Sylvia Fokkema een rondje gedaan langs verschillende mooie bedrijven in Sneek. Zij zijn nu op de hoogte gebracht over de productiecarrousel van TOLO. En vanochtend sloot Janet haar tour af in Lemmer. Hier was ze om bij te praten over de huidige stand van zaken en focus bij de IJB Groep.

Kortom, een drukke week. Die we goed gepland hadden met het oog op “”de Week van Janet”. Tijd om de voeten omhoog te doen en te genieten van het weekend. Fijn weekend iedereen!