Keek op de week: Week 42

Verleden week hebben Janet en Manon een kijkje achter de schermen gekregen bij Empatec in Sneek. Deze middag, die in het teken van netwerken stond, werd georganiseerd door de vereniging ondernemend Sneek. Empatec biedt zinvol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of het nou in de metaalbewerking, tussen de plantjes of in een dienstverlenende rol is. Een indrukwekkende rondleiding volgde waarbij de ambassadeurs van Empatec, ondersteund door een accountmanager, alles vertelden over de verschillende werkprocessen. Interessant! Na een kop koffie mét gevulde koek vertelde Sandra de Boer algemeen directeur, een bevlogen verhaal over ‘haar’ organisatie. Een geslaagde middag met leuke netwerkgesprekken en het verbreden van je horizon als resultaat!

Woensdagmiddag was het voor Fleur tijd om voor het eerst in haar eentje op bedrijfsbezoek te gaan. Met een gezonde spanning is ze de deur uitgelopen en vertrokken naar Zonklaar. Zonklaar is een mooi bedrijf gevestigd in Sneek dat gespecialiseerd is in het reinigen en impregneren van zeilen, boottenten en zonweringen. Als Fleur dit wist, had ze haar eigen zeil ook meegenomen. Tijdens dit bezoek heeft Fleur een toekomstige vacature besproken die binnenkort bij ons op de website komt! Houd onze website daarom in de gaten of meld je aan voor de jobalert zodat je geen enkele vacature mist. Als je je nu aanmeldt, maak je kans op een bol.com cadeaubon t.w.v. €50, dus waar wacht je nog op?

Janet en Helle waren aanwezig als trotse sponsors bij de Europacup-wedstrijd van VC Sneek Dames. Wat ze niet wisten, was dat er een officieel fotomoment zou zijn bij het tekenen van het nieuwe sponsorcontract. Voor de dames was dat geen probleem, zoals te zien is op de foto! Het was een mooie avond vol volleybal, met als enige teleurstelling dat de VC Sneek dames niet hebben gewonnen…