Keek op de week: Week nr. 41

Nieuwe dienstverlening..
Enkele weken geleden deelden we al het één en ander over onze nieuwe dienstverlening, inmiddels komt 1 november snel in zicht en lichten we alvast een tipje van de sluier op.
 Waar Jobz-on een kei is in het matchen van mensen op een toffe vacature merken we dat er steeds meer behoefte ontstaat aan marketingtechnisch advies. Recruitment marketing is al helemaal een vak apart en voor een hoop werkgevers nog onbekend terrein.
 Daarom starten we, als zusje van Jobz-on, met een nieuw totaal concept op het gebied van recruitment marketing. Uiteraard beschikbaar voor bestaande Jobz-on klanten maar óók voor eenieder die geen bureau ondersteuning zoekt maar wel goed voor de dag wil komen qua marketing.
 De komende weken zullen we je meenemen op het marketing-pad en steeds meer verklappen!

Geen koffie geen prestatie!
Sinds kort hebben we ons oude vertrouwde filterkoffiezetapparaat(mooi Scrabblewoord niet?!?) weer op kantoor in gebruik genomen. Het idee ontstond doordat Jantsje af en toe haar thermoskan van thuis meenam, niet dat de koffie bij Jobz-on niet lekker is maar thuis smaakte hij tóch beter. Daarom besloten we op zoek te gaan naar ons filterkoffiezetapparaat. Het vertrouwde bakje Douwe Egberts rood is natuurlijk heerlijk van smaak, maar soms stuiten we op een probleem: we drinken sneller koffie dan dat we kunnen inkopen. Gelukkig is Margreet, de vrouw van Janet, altijd goed voorbereid en zorgde zij er afgelopen week voor dat we geen stress kregen! Afgelopen week sloeg Jantsje via de groepsapp namelijk in alle vroegte alarm dat de koffie (nu al) weer op was, Margreet vloog even een pak in. Proost!

Nieuw! Plan je eigen telefonische intake.
Wanneer je een leuke vacature op onze website tegenkomt ontstaan er soms nog wat vragen. Daarnaast vinden wij het fijn om je even kort te spreken voordat we een live kennismakingsgesprek inplannen. Het is soms wel lastig plannen, we hebben vaak beide drukke agenda’s en wellicht ben jij alleen buiten kantooruren bereikbaar.
Om het jou als sollicitant makkelijker te maken kun je nu zélf een korte telefonische kennismaking inplannen met de recruiter die verantwoordelijk is voor die ene leuke vacature. Na je sollicitatie krijg je van ons een appje met daarin een link naar de agenda van de recruiter, je geeft aan wanneer het je schikt dat wij je bellen en druk op opslaan, de bel afspraak staat daarmee automatisch in de agenda van de recruiter. Wel zo makkelijk!

( Wist je dat Fleur en Janet op hun werkdagen altijd voor je klaar staan en dat ze alleen op vrijdag op de foto gaan)