Keek op de week: Week 40

Het weekend staat weer voor de deur en die luiden we ook deze week weer in met de Keek op de Week! Benieuwd naar hoe wij onze werkweek hebben beleefd? Lees dan snel verder!

Omdat de vacatures bij Jobz-on snel wisselen en we soms van kandidaten horen ''Ooh ik wist niet dat die en die functie ook openstond'' hebben we een gloedje nieuwe JobAlert! Via de JobAlert kun je heel makkelijk aangeven dat je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe vacatures binnen een bepaalde functiegroep(of groepen). Zodra we een nieuwe vacature binnenkrijgen welke hier aan voldoet ontvang je van ons een mailtje. Heb je een baan gevonden? Uitschrijven gaat net zo makkelijk. Maak nu je jobalert aan via de link in de de reacties en mis je toekomstige droombaan niet!

Om ons pand in Sneek fris en representatief te houden kwamen de afgelopen week de heren van Silvius & Zn naar de Zeilmakersstraat om het houtwerk aan de buitenkant te voorzien van een lik verf! Het was af en toe even wat puzzelen met steigers en parkeerplekken maar het resultaat mag er zijn, laat nu de herfst maar komen; wij zijn er klaar voor! De windhozen en stortregens trotseerden de mannen overigens de afgelopen week al, petje af!

Het team van Jobz-on houdt wel van een lekker hapje en drankje en niet alleen tijdens de vrijmibo of in het weekend. Tijd om de broekriem wat aan te halen vonden sommige collega's waardoor het tosti apparaat inmiddels onder een dikke laag stof staat. Iedere lunchpauze komen de meest bijzondere kwark -en groente creaties langs. Weddenschappen worden afgesloten, kilo's bijgehouden en het lunch-pauze-wandel-clubje krijgt steeds meer leden. Mooie ontwikkeling! Gezond eten en bewegen is iets waar we als organisatie volledig achter staan. Gelukkig staan we ook nog steeds achter de wijntjes, frikandellen en bitterballen maar op deze wijze hebben we wel iets meer balans!