Keek op de week: Week 4 - 2024

Met de vrijdagmiddagborrel in zicht nemen we je graag even mee in onze week 4!

Afgelopen maandag togen Helle Koning-Kruitwagen, Janet van der Horst- Jansen en Manon Bouwen richting KWANT CONTROLS B.V. in Sneek. Samen met Ilona van der Zee - Rijnbeek en Coen de Keijzer hebben we gekeken naar de samenwerking en de mogelijkheden voor het inzetten van recruitment marketing.
Omdat Helle vanaf 1 maart gaat genieten van haar vrije tijd, na ruim 40 jaar binnen de arbeidsbemiddeling werkzaam te zijn geweest, was dit ook dé gelegenheid om het stokje bij Kwant Controls over te dragen aan Janet.

Onlangs hebben we de winnaar getrokken van onze share & like actie op Facebook, door je aan te melden voor onze gloednieuwe ''Jobalert'' deed je automatisch mee. Dinsdag heeft Joëlle Reen de prijs, een Bol.com bon van € 50,-, overhandigt aan de gelukkige winnares.
Uiteraard blijft het mogelijk om een jobalert aan te maken, op deze wijze informeren we je automatisch wanneer er een vacature binnenkomt die voldoet aan jouw wensen.
Nooit meer een vacature missen? Via de link in de comments maak je hem makkelijk aan.

Onze Hoogheid, ook wel Fleur Kroon genaamd, is druk bezig haar kennis bij te spijkeren en volgde daarom onlangs bij Armslag een lesdag ''Arbeidsrecht & Driehoeksverhouding''. Dit ter voorbereiding op haar SEU examen. Goed bezig Fleur!

Tot slot stond deze week intern in het teken van opruimen en klussen, zo kwam Janet haar vader donderdag langs om wat klussen uit te voeren en er daarmee voor te zorgen dat de deuren weer op slot konden, er kabelgootjes werden ingekort en er nieuwe wc-brillen werden geplaatst!

Een mooie week dus. Nu, op naar het weekend en tot volgende week!