Keek op de week: Week 39

Eelkje is afgelopen week bij Fanny op bezoek geweest voor een rondleiding door het mooie pand van Steinfort in Franeker. Wat een mooi bedrijf en wat opviel, veel vrouwen op de werkvloer! Wat ons betreft een mooie ontwikkeling binnen de arbeidsdiversiteit. Vanuit haar vorige werkgever was Eelkje al bekend met de zo genaamde 'Tilhulpen' en ook bij Steinfort maken ze hier gebruik van om zo de medewerkers te ontlasten. Overal hingen ze, slim geplaatst en voor iedereen toegankelijk. De tilhulpen helpen bij het veilig verplaatsen van lokaal gemaakte eindproducten zoals beveiligde glazen panelen, douchedeuren en naamborden. Kortom, een prachtig bedrijf en een inspirerend bezoek!

Voor Nationale Koffiedag werden wij op kantoor aangenaam verrast door onze koffieleverancier met heerlijke brownies. Ze vielen goed in de smaak wat resulteerde in uitsluitend nog wat kruimels binnen afzienbare tijd! Hier op kantoor houden we uiteraard wel van iets lekker bij de koffie!

Donderdag hadden wij Sander op bezoek om een dagje mee te lopen in de wereld van arbeidsbemiddeling. Dit wilde hij doen om zeker te zijn of hij de juiste keuze maakt voor zijn toekomstige opleiding. Bij binnenkomst heeft Janet eerst het één en ander uitgelegd over de uitzendwereld. Vervolgens heeft hij meegekeken bij onze recruiter Eelkje, en heeft onze marketeer Tieme hem kort uitgelegd wat zijn rol is bij Jobz-on. Wij waren in ieder geval enthousiast en wie weet kunnen we elkaar in de toekomst weer verder helpen.:rocket: