Keek op de week: Week 38

Afgelopen dinsdag is Eelkje bij Julius van der Werf op bezoek geweest om een indruk te krijgen van dit mooie bedrijf. Ze hebben een aantal dingen besproken om zo op de juiste manier de perfecte kandidaat te vinden. Eelkje heeft genoeg handvaten gekregen om daar druk mee te zijn en er een succes van te maken!

Janet was afgelopen week ook op pad en zo was ze aanwezig bij de ‘Súdwest Werkt’ bijeenkomst, deze maal gehost door de Friso Bouwgroep uit Sneek. Een inspirerende middag vol met interessante nieuwe inzichten! Zo vertelde Marcel van der Zee, technisch coördinator bij Friso, het één en ander over de inzet van het duurzame personeelsbeleid binnen zijn organisatie en werd er stilgestaan bij het aantrekkelijk maken van de bouwsector bij de jeugd. Tenslotte ligt daar de toekomst! Een inspirerende middag dus en altijd leuk om met ondernemers en werkgevers uit de regio even bij te kletsen en vooruit te kijken naar komende evenementen.

Donderdag was het tijd voor Michel om 37 kaarsjes uit te blazen op zijn verjaardag! Hij gaf zelf al aan dat hij bij 29 jaar gestopt was met tellen dus deze kwam wel even bij hem binnen, de 40 komt in zicht. Zoals gewoonlijk hebben we hier even gezellig met elkaar voor gezeten onder het genot van een stukje taart, koffie en cadeautjes. Kleine momenten die enorm waardevol zijn hier op kantoor! Het inpakken van zijn monitor & muis én de slingers kon onze Michel gelukkig wel waarderen!