Keek op de week: Week 37

Afgelopen dinsdag stonden er veel vergaderingen én een fotoshoot op de agenda voor onze nieuwe dienstverlening! We mogen nog niet teveel vertellen maar, wat een toffe foto's heeft Gert Jan er van gemaakt. Een aanrader https://gertjanhermus.nl/ wanneer je mooie foto's wilt van je bedrijf, product of team! Ook Multiminded uit Sneek is druk bezig met het designen van de nieuwe website, Manon heeft de eerste feedback al gegeven en ook daar niets dan enthousiasme!

Woensdag werd Janet verrast door de gemeente Harlingen met een heerlijke slagroomtaart. Hoewel Janet normaal de gebakjes laat staan kon ze nu de verleiding niet weerstaan. Almar Elkhuizen bedankt voor de heerlijke taart! Janet vergeeft je…..;-).  

"Hoe fantastisch is dit? Zelfs zonder ervaring krijg je de kans om het vak van orthopedisch schoenmaker te leren! Een prachtig ambacht en een match die is gemaakt omdat wij verder kijken dan alleen naar je CV, net zoals onze opdrachtgever dat doet. Maak kennis met Mauro, die maandag gaat beginnen bij Rameau. Heel veel succes en plezier met je nieuwe uitdaging!

Dat was het voor deze week, fijn weekend!