Keek op de week: Week 36

Het is weer vrijdag, einde van onze werkweek. Een werkweek waarin de mussen van het dak vielen vanwege de zingende hitte, maar waarin wij als Jobz-on na de vakantieperiode weer in de 6de versnelling zitten.

Afgelopen week is Manon officieel gestart in haar rol als sales manager! Een drukke week volgde en ondanks de hoge temperaturen zijn er mooie stappen gezet. Zo zijn de eerste salesdeals al bijna rond én zat ze samen met onze huisfotograaf Gert Jan Hermus om te sparren over de visuele content die straks op onze nieuwe website gaat verschijnen. Al pratende kwamen ze achter een aantal gemeenschappelijke liefdes, bijvoorbeeld die voor Herman Brood. Aan creativiteit ontbreekt het beide in ieder geval niet, voor volgende week staat de fotoshoot met het nieuwe team op de agenda en daar komen vast mooie dingen uit!

Op woensdag zijn Fleur en Janet in alle vroegte naar Assen afgereisd voor een evaluatie afspraak bij M&G. Hier was Fleur afgelopen zomer tijdens haar inwerkperiode verantwoordelijk voor de invulling van de zomerplanning. Mooi om te horen dat ze uitermate tevreden waren over haar werk ????

Op donderdagochtend is Eelkje wekelijks bij  IJB in Lemmer. Ze kreeg nu een grote rondleiding over het terrein. We zijn blij dat ze ondanks het mega grote terrein niet is verdwaald en met nog meer enthousiasme voor deze klant aan de slag mag.. ’s Middags heeft ze kennis gemaakt op de productielocatie in Kampen zodat ze vanaf nu alle kandidaten goed kan vertellen over de productie van de specials die ze daar maken. Ze kreeg zelf ook een paar mooie beton specials mee naar huis ????.

Al met al weer een mooie actieve en productieve week waarbij we na de vakantieperiode weer echt op stoom komen. Fijn weekend! En geniet van het weer!