Keek op de week: Week 34

De vakanties zitter er bijna weer op en dat betekend voor ons einde van de komkommertijd! Deze week hebben we dat gelukkig al gemerkt. Graag delen wij weer hoe het er bij ons op kantoor aan toe ging deze week!

 

Zoals je al hebt kunnen lezen in onze vorige keek op de week zijn we druk met het uitwerken van onze nieuwe recruitment marketing-tak. Janet van der Horst- Jansen en Manon Bouwen waren afgelopen week op bezoek bij Multiminded om samen met Otto Dijkstra en Age van der Zee invulling te geven aan onze nieuwe website die 1 november live gaat.

 

Maar ook de werving & selectie gaat gewoon door! Vaste banen direct in dienst bij de opdrachtgever neemt een vlucht. Hierin nemen wij het hele werving & selectieproces van de werkgever over. De juiste persoon op de juiste plek! Dit doen we met een compact en gemotiveerd team vol energie, ambitie en humor! Een dienstverlening die goed aansluit op de huidige arbeidsmarkt, helemaal als je weet dat drie kwart van de ondernemers (ruim 75%) een tekort ervaart aan arbeidskrachten aan het begin van het derde kwartaal. Dat is iets minder dan een jaar eerder toen ruim 84% hiermee te maken had. Voor meer dan 40% van hen vormt dit tekort de voornaamste hindernis binnen de bedrijfsvoering.

 

Op woensdag was onze lieftallige collega Lyda Gietema jarig. Omdat ze op dit moment heerlijk aan het genieten is van haar zwangerschapsverlof hebben we Tieme Scheepvaart op pad gestuurd en de glimlach laat zien dat het de moeite waard was!

 

Tevens was het deze week de week van Elien Ringnalda. In deze week neemt een van onze collega’s jullie een week mee in alle werkzaamheden en gebeurtenissen. En wat heeft ze dit onwijs leuk gedaan! Nieuwsgierig? Kijk dan haar laatste berichten in onze stories op Facebook en Instagram.  

 

Dit was het weer, fijn weekend!