Keek op de week: Week 33

Ondanks de komkommers groter en groter worden, zitten we niet stil! Achter de schermen krijgt onze nieuwe recruitment marketing-tak steeds vastere vormen. 

 

Naast dat we graag onze klanten helpen met het invullen van hun vacatures denken we dat er voor een hoop werkgevers in Friesland (en daarbuiten) winst valt te behalen op het gebied van branding, zichtbaarheid en candidate experience. Maar, waar begin je als werkgever en hoe meet je op welke terreinen je extra aandacht moet investeren?

 

Daar kunnen we je vanaf dit najaar bij helpen!

Onze nieuwe 'recruitment goeroe' Manon Bouwen start vanaf september maar, we zijn samen met haar nu al bezig om de eerste lijnen uit te zetten voor deze nieuwe wijze van dienstverlening. 

 

Manon zal samen met o.a. Michel Dijkstra en Tieme Scheepvaart advies en praktische handvaten gaan bieden aan werkgevers die graag dat stapje extra zetten. Alles uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook!

 

Pakkende campagnes, een strakke werkenbij website en een goede (re)branding strategie bepalen hoe succesvol jij als werkgever zult zijn én blijven in deze lastige markt. 

 

Benieuwd naar de vorderingen? Volg ons op social media, we staan te popelen om je meer te vertellen maar eerst nog even twee weekjes vakantie!