Keek op de week: Week nr. 31

Het is weer vrijdag en deze vrijdag is voor de Snekers misschien wel de favoriete vrijdag van het jaar! Het is namelijk de start van de Sneekweek en dat is bij ons op kantoor ook te merken. Voordat we het feest aftrappen delen wij graag eerst nog onze werkweek met jullie!

Het begin van de week begon rustig maar aan het einde stond er weer van alles op de planning. Zo zijn Eelkje en Janet op donderdag op bezoek geweest bij Nick Betgem van Office-it, onze vaste IT leverancier én gewaardeerde klant! Eelkje heeft nu een idee hoe het er bij Office-it aan toe gaat en dat is altijd van waarde om snel de juiste match te maken!

Omdat we onlangs enkele nieuwe collega’s zijn begonnen en gaan beginnen hebben we behoefte aan wat extra ruimte. Zo gezegd zo gedaan en dus hebben we een extra kantoor ruimte gerealiseerd om iedereen een plekje te bieden!

Ook is er (tijdelijk) een plekje vrij gekomen aangezien Lyda sinds vandaag met zwangerschapsverlof gaat! En dit konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Op donderdag zijn Eelkje, Tieme en Janet bezig geweest met het versieren van haar bureau. Waar Tieme en Janet de longen uit hun lijf stonden te blazen bleek Eelkje een ware ballonnen kunstenares te zijn!
Met zelfgemaakte appeltaart en een bak gezelschap hebben we voor nu afscheid genomen.

Wat vandaag ook op de planning staat is Veenhoop Festival. Net als vorig jaar hebben wij hiervoor barpersoneel mogen aanleveren. Wij willen iedereen die hier aan de slag gaan heel veel plezier wensen!

Voor de mensen die naar de Sneekweek gaan of andere weekendplannen hebben: een fijn weekend gewenst!