Keek op de week: Week 30

We zijn weer beland op onze laatste werkdag van de week, en die sluiten we natuurlijk af met de keek op de week! Tieme is weer terug van zijn vakantie, Elien en Lyda moesten examen doen, Eelkje mocht weer voor de camera verschijnen, en Fleur en Lyda zijn op bedrijfsbezoek geweest. Genoeg om over te vertellen, dus lees rustig verder!

Dinsdag was het de dag voor Lyda en Elien, want ze gingen samen naar Leeuwarden om hun SEU-examen af te leggen. Op kantoor zaten we vol spanning te wachten op het nieuws, maar zoals we hadden verwacht, kregen we te horen dat ze allebei zijn geslaagd! Ze hebben het fantastisch gedaan en behaalden allebei mooie cijfers. Super gedaan, dames!

Ook zijn er deze week weer een aantal nieuwe vacatureaanvragen binnengekomen voor diverse functies, en zijn we op bedrijfsbezoek geweest. Fleur en Lyda zijn in gesprek gegaan met het bedrijf om meer te weten te komen over wie ze zijn en wat ze precies doen. Een leuk bedrijf dat ons niet met lege handen liet vertrekken. We werden verrast met deze poster, hoe leuk is dat.

En zoals je misschien wel hebt gezien, zijn wij veel bezig met het maken van video content. Zo posten wij sinds kort op maandag een vacaturevideo en gebruiken we video's voor onze automatiseringen. Voor onze nieuwe collega Eelkje is dit natuurlijk even wennen, maar ze begint ondertussen de smaak te pakken te krijgen. Barbie 2, here we come!

Zo is onze werkweek weer voorbijgevlogen, en nu gaan wij heerlijk genieten van ons weekend. Tot volgende week!