Keek op de week: Week 3 - 2024

Week 3 zat vol nieuwe uitdagingen, belevenissen en natuurlijk succesverhalen. De week is weer voorbij gevlogen en wat hebben we het naar ons zin gehad! Ben jij geïnteresseerd in onze avonturen? Lees dan snel verder!


Vorige week donderdag schoven Janet, Helle & Manon aan bij Vanquish Yachts in Marknesse, voor Manon was het de eerste keer dat ze een kijkje in de keuken kreeg binnen de exclusieve boten -en jachtbouw. Jordi verzorgde een privé rondleiding voor haar en ze keek haar ogen uit, nog even doorsparen en op zoek naar wat geschikte watertjes in Drenthe ;-) Een goed gesprek volgde, het blijft interessant om te sparren over marketing en dan met name marketing binnen recruitment. Recruitz-On heeft zich in ieder geval van haar beste kant laten zien!


Tieme en Manon zijn dinsdag op bezoek geweest bij onze klant Ottehome in Heeg, een prachtig bedrijf waar de liefde voor watersport voorop staat. Met de sneeuwvlokken in het haar gingen ze aan de slag. Tussen de boten en het gezellige personeel van Ottehome hadden we de opdracht om de sfeer van het bedrijf vast te leggen in een wervingsvideo. Recruitz-On vormde een goed team waarbij Manon de lijnen uitzette en Tieme de ideeën tot leven bracht. Met de vingers aan de camera vastgevroren hebben ze geweldig werk neergezet voor de aankomende campagne.

 

Woensdag trok Janet haar werkdag nog even door tot in de avonduren. Ze was namelijk aanwezig bij de informatieavond voor de Openbedrijvendag Werkfestival Súdwest-Fryslân. Janet maakt deel uit van de organisatie van dit evenement. Volgens Harjo Woltinge, één van de organisatoren van de openbedrijvendag Hoogeveen die aanwezig was, was de laatste editie in Hoogeveen een enorm succes. Zij hebben inmiddels 20 dagen georganiseerd en konden ons dus mooi van goede tips voorzien! Janet en de organisatie zitten bomvol ideeën voor de Openbedrijvendag op 9 maart 2024. Wil je meer hierover weten? Houd onze socials goed in de gaten …