Keek op de week: Week 28

Keek op de week!

 

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe KEEK OP DE WEEK! Een week in het teken van de vakantieplanning van een nieuwe klant, het vervolg van het inwerken van Fleur Kroon en Eelkje Veenje en Hooggeëerd bezoek op donderdag! En dat zonder Janet en Tieme die genieten van hun vakantie.

 

Sinds vorige week hebben wij een nieuwe klant waarvoor wij de vakantieplanning mogen voltooien. Fleur dendert deze week tijdens haar inwerktraject vol door en is druk bezig met het bellen van verschillende kandidaten zodat ze allemaal gaten in deze planning weet te vullen. Haar eerste plaatsingen heeft ze dan ook al volbracht!

 

Het is een drukke week voor Fleur, want dinsdag heeft ze onder begeleiding van Lyda Gietema kennis gemaakt bij Zebra Technologies en hier heeft ze een rondleiding gekregen door de vestiging in Heerenveen.

 

En dan nu over naar de belangrijkste dag van deze week, Donderdag! Helle Koning-Kruitwagen was vanuit Jooop werkt en Jobz-on aanwezig bij hooggeëerd bezoek van het college van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Súdwest-Fryslân. Zij kwamen op bezoek bij Jooopwerkt en Vonk! om te horen over hun dienstverlening en hoe Jooopwerkt, Jobz-on en Vonk! als ketenpartners samen werken. Het was een inspirerende middag en Helle vond het waanzinnig om in gesprek te mogen met de Burgemeester en wethouders.

 

Dit was onze werkweek in het kort. Tot slot wensen wij jullie een fijn weekend!