Keek op de week: Week 27

Een netwerk bijeenkomst, een verjaardag, nieuwe collega’s en nieuwe filmpjes zorgden voor een mooi gevulde week zo voor de eerste zomervakanties.

Maandag was het zover, de eerste werkdag van onze nieuwe collega’s Fleur en Eelkje. Met een strak inwerkschema voor beide dames proberen we ze zo snel en efficient mogelijk in te werken zodat ze los kunnen met recruiten voor onze mooie vacatures! Wij zijn in ieder geval erg blij met ze dus alle vertrouwen dat het goed gaat komen.

Wat je misschien al voorbij hebt zien komen is dat wij gestart zijn met het posten van vacaturevideo’s. Deze maandag was de eerste aan de beurt en er zullen nog velen volgen. Tieme is in ieder geval blij dat hij zich hierin kan ontwikkelen… dus Hollywood here he comes…

I.s.m. Peter Scherjon van MKBBeter, Vonk, JOOOP en Jobz-on hebben wij een netwerkbijeenkomst georganiseerd en wat was het een succes!
En ondanks dat het woensdag code rood was, waren alle deelnemers aanwezig voor een inspirerende ochtend! Je team en bedrijf elke dag 1% beter. En omdat Peter alle management boeken al voor ons had gelezen kunnen wij in onze vakantie heerlijk in de ontspanning.

Omdat Tieme aankomende maandag 25 kaarsjes mag uitblazen werden we allemaal getrakteerd op heerlijke oranje koek van de bakker….! Het was heerlijk.


Tieme en Janet zijn aankomende weken niet aanwezig want die trappen onze zomervakanties af.

Tot volgende week!