Keek op de week: Week 26

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe KEEK OP DE WEEK.. Een week vol voorbereidingen op de BBQ en onze nieuwe collega’s. 

 

Gister super gezellige vervroegde bouwvak bbq en borrel gehad met onze collega’s. Catering Sneek heeft deze BBQ verzorgd en wat was het heerlijk. We wisten wel dat Tieme Scheepvaart heel creatief is maar hij blijkt ook nog een echte pitmaster te zijn. Heerlijk gekookt Tieme! Mag je vaker doen. 

Ook onze nieuwe collega’s Eelkje Veenje, Fleur Kroon en Manon Bouwen waren aanwezig, een leuke setting om elkaar beter te leren kennen. 

 

Over deze nieuwe collega’s gesproken; bel je vanaf volgende week naar de vestiging, dan is de kans groot dat je Eelkje of Fleur aan de telefoon krijgt. Zij starten maandag vol frisse energie! Wij kijken er naar uit om deze dames aan jullie voor te stellen. 

 

Op uitnodiging van Pieter Dijkhuis – Xpressie trapt Lyda Gietema aanstaande maandag de week af met een presentatie voor 12 nieuwkomers op de Friese arbeidsmarkt. Volgende week meer in de Keek! 

 

Tot slot hebben we deze week ook weer veel nieuwe vacatures binnen gekregen: van vakantiewerk, Office Manager tot Hoofd Financiën. Kunnen we jou met een nieuwe baan helpen? Neem gerust contact met ons op!