Keek op de week: Week 25

Het is vrijdag en dan kunnen wij natuurlijk niet wachten om onze werkweek te delen met een bekendmaking, werkcongres en een bedrijfsbezoek was het een weer een week voor in de boeken.

Op dinsdag stond het Werkcongres Sudwest-Frylan ‘Van smalle scope naar brede welvaart’ op de agenda. Met een vijftal collega’s hebben we vol interesse zitten luisteren naar Helga van Leur, Sander Schimmelpenninck, Marleen Rijpkema, Jacco Vonhof, Piet Smit en Ayca Szapora. Ieder met een andere kijk op hoe we dit onderwerp kunnen tackelen. Voor ons was het een geslaagde middag/avond en kijken we uit naar het volgende evenement van www.werkfestival.nl

En toen was het eindelijk tijd voor de bekendmaking van onze nieuwe collega. Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen komt Manon Bouwen ons team versterken als sales manager recruitment marketing. Een hele lange titel met hoge verwachtingen! Wij kijken ontzettend uit naar deze samenwerking die van start gaat op 1 september. Maar voordat Manon begint starten er in juli nog twee nieuwe collega’s. Maar daarover later meer.

En om de week af te sluiten zijn Lyda en Janet op bezoek geweest bij een van onze opdrachtgevers in Drachten. Altijd goed om de vacatures door te spreken en je werkgever beter te leren kennen. Na de afspraak zijn Lyda en Janet ondanks het technische weer gelukkig niet afgeslagen naar het terras maar zijn ze teruggekomen met een mooie vacature als senior applicatie beheerder. Hebben de dames goed gedaan!

Dit was het voor onze werkweek, fijn weekend allemaal en tot volgende week!