Keek op de week: Week 24

Deze week was het weer een aangename week. Het weer zat mee, leuke vacatures zijn ingevuld en de marketing mannen waren naar een event in Den Haag. Genoeg om over te praten dus!

Deze week hebben we weer leuke vacatures ingevuld bij diverse bedrijven en zijn we ondertussen een heel eind met de planning voor het barpersoneel voor Veenhoop Festival. Zo gaan wij weer met een goed gevoel het weekend in en kunnen we maandag weer met positieve energie de week starten!

Afkoeling met dit weer is natuurlijk heel belangrijk en dat kan vooral ook heel lekker zijn. Zo hebben we ijsjes gehaald en uitgedeeld aan onze goede buren van VONK werkt En dat werd zeker gewaardeerd! Want beter een goede buur dan een verre vriend!

Donderdag was het tijd voor team marketing om meer te leren over ons ATS systeem Byner. In het Louwman museum in Den Haag hadden Salesforce en Byner een event georganiseerd. Met een goed ontvangst, interessante presentaties en een klein rondje door het museum was het een geslaagde dag. Michel Dijkstra en Tieme Scheepvaart hebben weer veel nieuwe ontdekkingen gedaan en kunnen dit gebruiken om zelf weer door te ontwikkelen.