Keek op de week: Week 23

Er staat weer een prachtig weekend voor de deur waarin de temperaturen kunnen oplopen tot rond de 30 graden. Daarom hebben wij als leestip voor op het strand of in de tuin een nieuwe keek op de week!


Wij vinden het belangrijk dat onze werkgevers continu op de hoogte wordt gehouden van wijzingen in de wet- en regelgeving. 1 juli zit er ook weer een belangrijke wijziging aan te komen in onze flexwet. We zijn al druk bezig onze klanten hierover te informeren. Ben je benieuwd wat dit voor jou betekent? Neem gerust contact met ons op.


Vorige week zijn we allemaal begonnen met trainingen op LinkedIn. Dit doen we om het hele team te trainen en up-to-date te houden met wat Linkedin te bieden heeft. Of alle trainingen even interessant zijn twijfelen we aan.


Op Donderdag heeft Janet de 10 editie van de cursus Sneekology afgerond, waardoor ze nu tot gecertificeerd Sneekoloog is. Ze weet nu nog meer over de stad, de Sneker taal en de cultuur. Wij hebben als werkuitje al een privé stadstour geboekt met onze eigen Sneekoloog.


En als laatste moeten we jammer genoeg mededelen dat Gerda vandaag haar laatste werkdag heeft gehad bij ons op kantoor. Met een zelfgemaakte kwarktaart hebben we voor nu afscheid genomen. Binnenkort verzamelen we nog met zijn allen om met het hele team vaarwel te zeggen aan de fijne tijd die we samen hebben gehad!  Gerda wij wensen je heel veel succes en plezier toe bij je nieuwe werkgever.