Keek op de week: Week 22

Het weekend is weer in zicht maar eerst sluiten wij onze werkweek af met de Keek op de Week! Door het pinksterweekend en vakanties was het voor velen van ons weer een korte maar mooie week.

 

We gaan verder waar we vorige week mee zijn geëindigd. In de vorige versie van de Keek hebben we verteld dat Tieme Scheepvaart midden in de voorbereiding zat voor het fietsen van de Friese Elfstedentocht en afgelopen maandag was het moment daar. Met een mooi vroege start in groep 1 was het in de middag tijd voor een goede maaltijd verzorgd door Janet van der Horst- Jansen. Met een goed gevulde buik is de tocht voortgezet en rond een uur of 6 was de finish in zicht en kon het kruisje opgehaald worden!

 

Met een extra dagje rust was Tieme woensdag weer op kantoor aanwezig, waar hij onder de indruk is geraakt van een nieuwe update van Photoshop. De ontwikkeling van AI is natuurlijk volop in gang en ook Photoshop gaat hierin mee. Sinds kort is er de mogelijkheid om foto’s te bewerken aan de hand van prompts (Aanwijzingen). Op onze socials hebben we een korte video gedeeld waarin te zien is hoe dit werkt. Hier laten we graag het begin en eindresultaat aan jullie zien!

 

En heb je nou op 20 juni nog niks op de planning staan? Wij hebben nog een tip voor je! Het Werkcongres ‘van smalle scope naar brede welvaart’ georganiseerd door het Werkfestival Súdwest-Fryslân staat op de planning. Een leuk evenement met interessante sprekers met o.a. Sander Schimmelpenninck en Helga van de Leur. De link voor dit evenement staat in de comments.

 

Dit was het weer voor deze week, fijn weekend allemaal!