Keek op de week: Week 2 - 2024

Week twee alweer! De vakanties zijn nu echt voorbij en iedereen zit er weer lekker in. Benieuwd naar onze belevenissen? Lees snel verder!

 

Bij ons op kantoor is het druk en gezellig want, het team is weer compleet. Met uitkijk op het prachtige winter weer zitten wij met een lekker warm kopje koffie of thee in de hand bom vol ideeën en enthousiasme voor het nieuwe jaar!

 

Ook deze week zijn we weer druk op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Zo stond week 2 in het teken van dubbele pret, Eelkje heeft namelijk niet één maar twee mensen geplaatst bij het prachtige bedrijf Titan. Goed gedaan Eelkje!

 

Onze nieuwe collega Jolanda is deze week van start gegaan, zij zal Jantsje gaan helpen met alle financiële werkzaamheden -en uitdagingen. 

 

Joëlle, onze top-stagiair, sloot maandag ook gezellig weer bij ons aan, na er lekker even tussenuit te zijn geweest, bruist ze weer van de energie. Afgelopen week is zij samen met Eelkje op zoek geweest naar geschikte kandidaten en, niet onverdienstelijk!

 

Koninklijk bezoek was deze week de kroon op het werk, zo werkt Amalia nu blijkbaar bij ons. Ze werd meteen gespot op de socials door de hele familie van Janet. Leuk geintje natuurlijk, dit was onze fotogenieke collega Fleur die jullie wel vaker hebben zien schitteren op onze social media kanalen. Fleur krijgt geen koninklijke behandeling maar we noemen haar wel eens gekscherend ''Hoogheid''.

 

Voor nu duiken wij het weekend in, zonder al te veel borrels want: Dry January.
Met een sapje in de hand zeggen we toch...proost!